Διαγωνισμοί Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Opera Management
(Opera Management - Strategy, Knowledge, or Instinct? Opera Organizational Complex: Leadership Conducts Performance)
Συγγραφέας:   Μίνωας Πυθαρουλάκης


Opera Management
Μελετώντας πηγές και αναζητώντας στοιχεία στην διεθνή βιβλιογραφία για το θέμα του opera management, διαπιστώθηκε εμφανής έλλειψη μελετών και συγγραμμάτων, εκτός από κάποιες αξιόλογες αλλά λιγοστές εξαιρέσεις οι οποίες όμως δεν δύνανται να προσεγγίσουν καν το θέμα του opera management μεθοδικά με τις αρχές της Επιστήμης.

Στο παρόν σύγγραμμα παρουσιάζεται η πρώτη επίσημη θεωρητική έρευνα και διατύπωση αυτού του ιδιαίτερου και άκρως ενδιαφέροντος γνωστικού πεδίου, και ακόμα αναπτύσσονται επιμέρους πτυχές του φαινομένου όσον αφορά την Ηγετική Συμπεριφορά, την σχέση της με την Μουσική, την Οργανωτική και Διοικητική Θεώρηση και τις Δομές των Opera Organizations.

Παρουσιάζονται εδώ πρωτότυπα θεωρητικά σχήματα και θεωρήσεις για τις Όπερες ως παράγουσες αξία, όπως το opera organization complex, ο Δείκτης Καλλιτεχνικής Αξίας (ΑVΑ), η μαθηματική σχέση της δυναμικής του Θεάτρου με τον αριθμό των παραγωγών - παραστάσεων ανά season και με την ίδια την διάρκεια της season και αναπτύσσονται άλλα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τους οργανισμούς και τους ηγέτες τους οι οποίοι καλούνται να δράσουν σε ένα πλήρως ανταγωνιστικό περιβάλλον οδηγούμενοι στην απόδοση.

Η έρευνα βασίστηκε σε αδημοσίευτες πρωτότυπες πληροφορίες από τους Ηγέτες των σπουδαιότερων Όπερων της ιταλίας. Δημοσιεύονται εδώ για πρώτη φορά.

21χ14 εκ., 227 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 303.34 (Ηγεσία), 792.5 (Όπερα)
ISBN: 978-960-7266-68-2
ISBN (10ψήφιο): 960-7266-68-4
Βάρος: 0.313 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2005
Γράψε τη δική σου κριτική
18.50
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

16.47
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.