Διαγωνισμοί Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Ανάπτυξη εφαρμογών με το Android
Συγγραφείς:   Shane Conder, Lauren Darcey,


Ανάπτυξη εφαρμογών με το Android
Ο ολοκληρωμένος οδηγός ανάπτυξης εφαρμογών με το Android, πλήρως ενημερωμένος για τα τελευταία SDK και τις πιο σύγχρονες τεχνικές προγραμματισμού!

Αυτό το βιβλίο παρέχει όλα τα τελευταία στοιχεία, δοκιμασμένο κώδικα και τις καλύτερες πρακτικές που είναι απαραίτητες για τη δημιουργία και την προώθηση επιτυχημένων εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα με τις τελευταίες εκδόσεις του Android. Με όχημα την εκτεταμένη εμπειρία τους στην ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα και ασύρματες πλατφόρμες, οι Lauren Darcey και Shane Conder καλύπτουν όλη τη διαδικασία: καθορισμός έννοιας, σχεδίαση, κωδικοποίηση, δοκιμή, συσκευασία και παράδοση. Οι συγγραφείς παρουσιάζουν την πλατφόρμα Android, επεξηγούν τις αρχές σχεδίασης αποτελεσματικών εφαρμογών Android και περιγράφουν τις καλύτερες σύγχρονες πρακτικές για την κατασκευή σπουδαίων διεπαφών χρήστη. Καλύπτουν επίσης κάθε βασικό API του Android, εξετάζοντας θέματα αποθήκευσης δεδομένων, δικτύων, τηλεφωνίας, υπηρεσιών τοποθεσίας, πολυμέσων, γραφικών 3D και υλικού.

Κάθε κεφάλαιο αυτής της έκδοσης περιλαμβάνει όλες τις τελευταίες εξελίξεις στα SDK, τα εργαλεία, τα βοηθητικά προγράμματα και το υλικό για το Android. Όλος ο κώδικας που παρουσιάζεται έχει εξεταστεί διεξοδικά και έχει δοκιμαστεί σε κορυφαίες συσκευές πολλών εταιρειών, όπως οι HTC, Motorola και ARCHOS. Πολλά νέα παραδείγματα έχουν προστεθεί, όπως και εντελώς νέες εφαρμογές. Αυτή η νέα έκδοση προσθέτει επίσης o Εννέα νέα κεφάλαια που καλύπτουν τα API στο web, το Android NDK και μεγάλη γκάμα εφαρμογών, αλλά και θέματα διαχείρισης χρηστών, συγχρονισμού δεδομένων, αντίγραφων ασφαλείας, προχωρημένης εισόδου χρηστών -Αναλυτική κάλυψη των αρχείων manifest του Android, των πάροχων υλικού, της σχεδίασης εφαρμογών και των δοκιμών -Ανανεωμένη κάλυψη κρίσιμων θεμάτων όπως το Bluetooth, οι χειρονομίες, η αναγνώριση φωνής, τα App Widgets, οι ζωντανοί φάκελοι, οι ζωντανές ταπετσαρίες και η παγκόσμια αναζήτηση -Ενημερωμένη κάλυψη του προγραμματισμού γραφικών 3D ο οποίος βασίζεται στο OpenGL ES 2.0 -Ένα εντελώς νέο κεφάλαιο για την αντιμετώπιση προβλημάτων συμβατότητας μεταξύ συσκευών, από τα μικρότερα τηλέφωνα έως τα νέα μεγάλα tablet της αγοράς -Ακόμα περισσότερες συμβουλές και κόλπα που θα σας βοηθήσουν στη σχεδίαση, ανάπτυξη και δοκιμή εφαρμογών για διαφορετικές συσκευές -Ένα νέο παράρτημα γεμάτο με συμβουλές και κόλπα για το Eclipse.

Αυτό το βιβλίο αποτελεί ανεκτίμητο πόρο για κάθε μέλος της ομάδας ανάπτυξης του Android: προγραμματιστές λογισμικού όλων των επιπέδων εμπειρίας, καθοδηγητές ομάδων και διευθυντές παραγωγής, ειδικών δοκιμών και ποιοτικού ελέγχου, αρχιτέκτονες λογισμικού, ακόμα και υπεύθυνους μάρκετινγκ.

Όλος ο πηγαίος κώδικας αυτού του βιβλίου διατίθεται για λήψη από τη σελίδα informit.com/title/9780321743015

24χ17 εκ., 768 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 005.1 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Προγραμματισμός), 005.3 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Προγράμματα)
Άλλα πρόσωπα: Αγαμέμνων Μήλιος (Μεταφραστής)
ISBN: 978-960-512-625-4
ISBN (10ψήφιο): 960-512-625-7
Βάρος: 1.229 κιλά
Εκδότης: Γκιούρδας Μ.
Έτος Κυκλοφορίας: 2011
Γράψε τη δική σου κριτική
52.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

46.80
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Shane Conder ασχολείται με την ανάπτυξη εφαρμογών για φορητές συσκευές και με τη δημιουργία ενσωματωμένων εφαρμογών για περισσότερα από δέκα χρόνια. Έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει πολλές εμπορικές εφαρμογές για τα Android, iPhone, BREW, Blackberry, J2ME, Palm και Windows Mobile, αλλά και apps που χρησιμοποιούνται σε εκατομμύρια τηλέφωνα σε όλο τον κόσμο.

Η Lauren Darcey είναι υπεύθυνη του τεχνικού τμήματος μιας εταιρείας λογισμικού η οποία εξειδικεύεται στην ανάπτυξη εφαρμογών για φορητές συσκευές και στην παροχή συμβουλών για κορυφαίες πλατφόρμες της αγοράς, όπως οι Android, iPhone, Blackberry και άλλες. Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρία στην επαγγελματική παραγωγή λογισμικού, είναι μια αναγνωρισμένη αυθεντία στην αρχιτεκτονική εφαρμογών και την ανάπτυξη εφαρμογών για φορητές συσκευές για την αγορά.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.