Ιπτάμενες σελίδες
zoom in
Κανείς από τους κατοίκους της Πανδυσίας -Βόρειας και Νότιας- δε θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι οι σκισμένες σελίδες κάποιου βιβλίου, παρασυρμένες από τον άνεμο, θα παρέσερναν τελικά και τις τύχες πολλών από αυτούς. Σελίδες που έφταναν σε παιδιά και μεγάλους και, κατά ένα μαγικό τρόπο, μιλούσαν για τις ζωές τους, τους έκαναν να βλέπουν το μέλλον. Δεν ήταν όμως όλοι έτοιμοι να αναγνωρίσουν και να δεχτούν την αλήθεια που αυτά τα φύλλα χαρτιού τούς αποκάλυπταν και η οποία θα τους οδηγούσε σε μια νέα πραγματικότητα. Οι περισσότεροι την αγνόησαν, άλλοι την πολέμησαν με λύσσα. Και ήταν τόσο απλό να την ακολουθήσει κανείς... αρκεί να αφηνόταν στη γοητεία της συγκεκριμένης σελίδας που ο αέρας έφερνε στα χέρια του. Κι αυτή θα του έλυνε όλα του τα ερωτήματα. Ένα μυθιστόρημα γεμάτο δράση και αγωνία, που αποδεικνύει ότι το διάβασμα είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι, μια μεγάλη περιπέτεια που όλοι πρέπει να ζήσουμε.
Βασίλης Παπαθεοδώρου

Βασίλης Παπαθεοδώρου (Συγγραφέας)

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου γεννήθηκε το 1967 στην Αθήνα. Τελείωσε τη Γερμανική Σχολή Αθηνών και σπούδασε μεταλλουργός και χημικός μηχανικός στο ΕΜΠ, ενώ έκανε μεταπτυχιακά στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Έχει κυκλοφορήσει έως τώρα επτά παιδικά μυθιστορήματα. "Το μήνυμα", "Οι εννέα καίσαρες" και το "Χνότα στο τζάμι" διδάσκονται στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, στο Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης σε μετεκπαιδευόμενους δασκάλους. Επίσης, το "Χνότα στο τζάμι" βραβεύτηκε από το περιοδικό "Διαβάζω" στην κατηγορία Λογοτεχνικό Βιβλίο για Μεγάλα Παιδιά το 2008, ενώ απέσπασε έπαινο από τον Κύκλο Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου στην ίδια κατηγορία, "Οι Εννέα Καίσαρες" προτάθηκαν για τα Κρατικά Λογοτεχνικά Βραβεία Παιδικού Βιβλίου το 2006 ενώ το "Άλφα" και η "Σχολική παράσταση" απέσπασαν βραβείο και έπαινο αντίστοιχα από τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά. Το τελευταίο του βιβλίο ονομάζεται "Το μεγάλο ταξίδι της κινέζικης πάπιας" και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Καστανιώτη.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Πέτρος Μπουλούμπασης

Πέτρος Μπουλούμπασης (Εικονογράφος)

Ο Πέτρος Μπουλούμπασης σπούδασε Γραφίστικη στο ΤΕΙ Αθήνας, Παρακολούθησε από μικρή ηλικία μαθήματα ζωγραφικής, με δάσκαλο το ζωγράφο Γιάννη Αδαμάκη. Έχει τιμηθεί με έπαινο εικονογράφησης στα ΕΒΓΕ 2007, καθώς και με το Κρατικό Βραβείο Εικονογράφησης 2007. Διδάσκει γραφιστική σε ιδιωτικά ΙΕΚ. Μαζί με τη Σοφία Τουλιάτου αποτελούν τη δημιουργική ομάδα magikpencil. Στον ελεύθερό του χρόνο του αρέσει να κάνει ό,τι περίπου και στο "μη ελεύθερο"!


Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
152
Διαστάσεις:
20.5x14
Βάρος:
0.4 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση