Διαγωνισμοί Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Σύγχρονη διάγνωση και θεραπεία στη μαιευτική και γυναικολογία
Συγγραφείς:   Alan H. Decherney, Lauren Nathan,


Σύγχρονη διάγνωση και θεραπεία στη μαιευτική και γυναικολογία
Η 9η έκδοση του συγγράμματος "Σύγχρονη Διάγνωση και Θεραπεία στη Μαιευτική & Γυναικολογία" είναι ένα βιβλίο αναφοράς που απευθύνεται σε ιατρούς που ασχολούνται με Μαιευτικά και Γυναικολογικά προβλήματα τόσο σε επίπεδο Νοσοκομείου όσο και σε επίπεδο εξωτερικού ιατρείου.Εστιάζει, δε, σε πρακτικά θέματα που αφορούν τη διάγνωση και την αντιμετώπιση αυτών των ασθενών.

Περιέχει εκτεταμένη ανασκόπηση όλων των θεμάτων που άπτονται της Μαιευτικης και Γυναικολογίας. Καταγράφονται όλες οι πρόοδοι που σημειώθηκαν σε αυτή την ιατρική ειδικότητα μέχρι τη στιγμή της έκδοσης.
Περιγράφονται περισσότερες απο 1000 νόσοι. Δίδεται έμφαση στην πρόληψη των νόσων και στην ιατρική που βασίζεται σε αποδείξεις (evidence-based medicine).
Γίνεται αναφορά στην υποκείμενη παθοφυσιολογία μιας νόσου όταν αυτή είναι σχετική με την διάγνωση και τη θεραπεία.
Η συγκεκριμένη μορφή του κειμένου επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση.
Το κείμενο έχει εμπλουτισθεί με περισσότερα από 500 ανατομικά σχέδια, φωτογραφίες από απεικονοστικές μελέτες και διαγράμματα.

Απευθύνεται:
Οι Μαιευτήρες-Γυναικολόγοι, οι Οικογενειακοί ιατροί, οι Παθολόγοι, το νοσηλευτικό προσωπικό, οι μαίες (-τες) που είναι υπεύθυνοι για την υγεία των γυναικών μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτο το βιβλίο για να απαντήσουν σε ερωτήματα που ανακύπτουν κατά την άσκηση της Μαιευτικής και Γυναικολογίας.
Για τους ειδικευόμενους της Μαιευτικής-Γυναικολογίας θα αποτελέσει ένα ιδιαίτερα χρήσιμο βοήθημα χάρη στο συνοπτικό τρόπο με τον οποίο παρέχει πρακτικές πληροφορίες σχετικά με καθημερινά προβλήματα που αφορούν την ειδικότητά τους.
Οι φοιτητές της Ιατρικής θα εκτιμήσουν σε αυτό το βιβλίο το γεγονός ότι αποτελεί τόσο μια ιδιαίτερα κατατοπιστική εισαγωγή στην ειδικότητα όσο και ένα εξαιρετικό βιβλίο αναφοράς.

29χ21 εκ., 1378 σελίδες
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 618.2 (Μαιευτική), 618.1 (Γυναικολογία )
Άλλα πρόσωπα: Μιχαήλ Α. Μαμόπουλος (Επιμελητής) , Απόστολος Μαμόπουλος (Μεταφραστής) , Νατάσσα Ψαρρά (Μεταφραστής) , Θεμιστοκλής Μίκος (Μεταφραστής) , Άγγελος Δανιηλίδης (Μεταφραστής) ,
ISBN: 978-960-7461-51-3
ISBN (10ψήφιο): 960-7461-51-7
Βάρος: 4.078 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2005
Γράψε τη δική σου κριτική
150.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

133.50
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.