Διαγωνισμοί Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Εξετάσεις εκλογής
(Πρακτικός οδηγός κλινικής εργαστηριακής ιατρικής και απεικονιστικής διαγνωστικής)
Συγγραφέας:   Fred F. Ferri


Εξετάσεις εκλογής
Η πίεση του χρόνου καθιστά δυσχερή την διερεύνηση πολλών βιβλιογραφικών πηγών για την επιλογή των κατάλληλων κάθε φορά διαγνωστικών εξετάσεων.Η πίεση του χρόνου καθιστά δυσχερή την διερεύνηση πολλών βιβλιογραφικών πηγών για την επιλογή των κατάλληλων κάθε φορά διαγνωστικών εξετάσεων.

Οι "Εξετάσεις εκλογής" του Fred Ferri παρέχουν συγκεντρωμένη, σύγχρονη πληροφόρηση για την επιλογή των πλέον αποτελεσματικών και αποδοτικών διαγνωστικών (απεικονιστικών και εργαστηριακών) μεθόδων.

Στην ενότητα Ι περιγράφονται οι συνήθεις διαγνωστικές απεικονιστικές εξετάσεις για κάθε σύστημα οργάνων ( ενδείξεις, πλεονεκτήματα, μειονεκτήματα, κόστος), καθώς και παρατηρήσεις για τη καλύτερη εφαρμογή τους.
Η ενότητα ΙΙ πραγματεύεται πάνω από 200 εργαστηριακές εξετάσεις, περιγράφοντας το εύρος φυσιολογικών τιμών σε ενήλικες, τις συνήθεις διαταραχές (π.χ. θετική δοκιμασία, αύξηση ή ελάττωση τιμών) και τις πιθανότερες αιτίες παθολογικών αποτελεσμάτων.
Η ενότητα ΙΙΙ διερευνά 222 συνήθεις παθήσεις και διαταραχές, παρέχοντας αλγόριθμους, που βοηθούν στην επιλογή των εξετάσεων εκλογής για τη διάγνωση κάθε κατάστασης.
Το χρησιμοποιούμενο επιγραμματικό και καλά οργανωμένο μοντέλο παρουσίασης καθιστά την ανεύρεση των ζητουμένων στοιχείων αξιοσημείωτα ευχερή.

19χ12 εκ., 416 σελίδες
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 616.075 (Ιατρική διάγνωση)
Άλλα πρόσωπα: Αθανάσιος Νοτόπουλος (Μεταφραστής) , Αθανάσιος Νοτόπουλος (Επιμελητής) , Νιόβη Καραβίδα (Μεταφραστής) , Νιόβη Καραβίδα (Επιμελητής) ,
ISBN: 978-960-7461-69-8
ISBN (10ψήφιο): 960-7461-69-Χ
Βάρος: 0.494 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2009
Γράψε τη δική σου κριτική
38.28
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

34.07
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.