Διαγωνισμοί Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
ABC στις αρτηριακές και φλεβικές παθήσεις
Συγγραφείς:   Richard Donnelly, Nick J. M. London,


ABC στις αρτηριακές και φλεβικές παθήσεις
Οι δομικές και λειτουργικές ανωμαλίες των αρτηριών και των φλεβών εκδηλώνονται κλινικά με ευρύ φάσμα διαταραχών, μεταξύ των οποίων ανευρύσματα, αθηροσκλήρωση, αγγειίτιδα, φλεβική ανεπάρκεια, μικροαγγειακές επιπλοκές, θρομβοεμβολή και έλκη του κάτω άκρου. Πολλές εξ αυτών είναι συνηθισμένες και/ή χρόνιες καταστάσεις που εξετάζονται για πρώτη φορά από ιατρούς της πρωτοβάθμιας περίθαλψης.
Αυτό το βιβλίο είναι ένας πρακτικός οδηγός για τις πιο συνηθισμένες διαταραχές και επιχειρεί μια δομημένη προσέγγιση στην κλινική αξιολόγηση, στις διαγνωστικές δοκιμασίες και στην αντιμετώπιση. Τα τελευταία λίγα χρόνια επήλθαν σοβαρές αλλαγές στη χρήση των μη επεμβατικών και των ελάχιστα επεμβατικών τεχνικών, π.χ. ευρύτερη χρήση της υπολογιστικής και μαγνητικής αγγειογραφίας και συχνότερη χρήση των διαδερμικών επεμβάσεων για νόσο της καρωτίδας, του κάτω άκρου και των νεφρικών αγγείων.
To ABC στις Αρτηριακές και Φλεβικές Παθήσεις (Δεύτερη Έκδοση) εξηγεί τη βασική τεχνολογία και τις εφαρμογές των νέων ελάχιστα επεμβατικών μεθόδων, ειδικά των CT και MRI, και προσφέρει έναν επικαιροποιημένο και τεκμηριωμένο οδηγό για τη σύγχρονη αντιμετώπιση ασθενών με κοινές αγγειακές παθήσεις που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή.
Αυτό το έγκυρο, έγχρωμο, εικονογραφημένο ABC αποτελεί το ιδανικό βοήθημα του μη ειδικού ιατρού της πρωτοβάθμιας φροντίδας για την αποτελεσματική αντιμετώπιση και πρόληψη.

28χ21 εκ., 130 σελίδες
Ονομασία σειράς: ABC
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 616 (Ασθένειες)
Άλλα πρόσωπα: Αθανάσιος Γιαννούκος (Επιμελητής) , Μίλτος Λαζαρίδης (Επιμελητής) ,
ISBN: 978-960-394-606-9
ISBN (10ψήφιο): 960-394-606-0
Βάρος: 0.563 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2010
Γράψε τη δική σου κριτική
32.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

30.08
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.