Διαγωνισμοί Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Ηλεκτροθεραπεία
(Βασικές αρχές και πρακτική εφαρμογή)

Ηλεκτροθεραπεία
Το βιβλίο "Ηλεκτροθεραπεία, Βασικές Αρχές και Πρακτικές Εφαρμογές" είναι ένα εξαίσιο έργο βασισμένο στην έρευνα σχετικά με τους μεγαλύτερους τύπους των ηλεκτροφυσικών παραγόντων που χρησιμοποιούνται στην άσκηση της Ιατρικής, ιδιαιτέρως των ανθρώπων αλλά και των ζώων.
Για την 4η έκδοση δύο νέοι συγγραφείς συμπεριελήφθησαν στη συγγραφική ομάδα καταγράφοντας τις πιο πρόσφατες πληροφορίες των σύγχρονων κλινικών ιατρών. Το κείμενο είναι ευτελώς ενημερωμένο με κυρίως επανεγγραφή των υλικών ιδιαίτερα στην ηλεκτρική διέγερση. Αυτό το βιβλίο συνεχίζει να επικεντρώνεται σε: κλινικά και βιοφυσικά στοιχεία που επηρεάζουν τον τρόπο και τα είδη των ηλεκτροθεραπειών, που ενδέχεται να εφαρμοστούν κλινικά, και τον χρόνο τους.

Το γεγονός ότι συμπεριλαμβάνονται τόσο βιοφυσικά όσο και κλινικά στοιχεία και αρχές εφαρμογών καθιστά δυνατόν στους κλινικούς ιατρούς να απομακρυνθούν από τις παραδοσιακές, βασισμένες στη συνταγογράφηση, ιατρικές προσεγγίσεις και να στηριχθούν περισσότερο στη δική τους κλινική αξιολόγηση. Στο επίκεντρο παραμένει ο άνθρωπος, αλλά ο συσχετισμός των αρχών για χρήση και εφαρμογή διαφορετικών όρων εξηγείται με σαφήνεια, προβάλλοντας οδηγά σημεία για τους κλινικούς ιατρούς πάνω στις επιστήμες και στα πιο εξειδικευμένα πεδία.
Χαρακτηριστικά:
1. Ενημερωμένη έρευνα με λεπτομερή στοιχεία, τόσο για υποστήριξη όσο και για επίκριση για τη χρήση κάθε όρου
2. Γραμμένο από αυθεντίες στον βιοφυσικό και τον ιατρικό τομέα
3. Κατανοητό και με καλές αναφορές
4. Καθαρές και σοφά επιλεγμένες εικόνες διαφωτίζουν το κείμενο
5. Τα πλαίσια με κείμενο και η γενική επισκόπηση συμβάλλουν στο να αποσαφηνιστεί αυτό που κάποιες φορές είναι πολύπλοκο θέμα και να καταστεί απτό και αξιομνημόνευτο
6. Οι αντενδείξεις και οι κίνδυνοι έχουν ενημερωθεί βάσει της πρόσφατης έρευνας

Το βιβλίο "Ηλεκτροθεραπεία, Βασικές Αρχές και Πρακτικές Εφαρμογές" εξακολουθεί να αποτελεί το βασικό κείμενο για όλους αυτούς, όσοι αναζητούν μια προσβάσιμη εισαγωγή στις υφιστάμενες αρχές και την κλινική πρακτική της ηλεκτροθεραπείας.

25χ20 εκ., 580 σελίδες
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 615.845 (Ηλεκτροθεραπεία)
Άλλα πρόσωπα: Κωνσταντίνος Δ. Κατσουλάκης (Επιμελητής)
ISBN: 978-960-394-712-7
ISBN (10ψήφιο): 960-394-712-1
Βάρος: 1.502 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2011
Γράψε τη δική σου κριτική
55.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

51.70
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.