Διαγωνισμοί Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Χρεόγραφα σταθερού εισοδήματος
(Εργαλεία για τις αγορές του σήμερα)
Συγγραφέας:   Bruce Tuckman


Offer
"Ο σκοπός της παρούσας έκδοσης είναι... η παρουσίαση του θεωρητικού πλαισίου που χρησιμοποιείται για την τιμολόγηση και την αντιστάθμιση των χρεογράφων σταθερού εισοδήματος, με τρόπο κατανοητό και μαθηματικά απλό."

(από την εισαγωγή)

Με τρόπο κατανοητό και μαθηματικά απλό.
Από τις πρώτες κιόλας προτάσεις του παρόντος βιβλίου, ο συγγραφέας και βετεράνος του χώρου των χρεογράφων σταθερού εισοδήματος Bruce Tuckman εξηγεί τι καθιστά το βιβλίο του τόσο αναζωγονητικά άμεσο. Ο Bruce Tuckman μας παρέχει μια σε βάθος εξέταση της τιμολόγησης και της αντιστάθμισης των χρεογράφων του σταθερού εισοδήματος -ζήτημα που είναι αναγκαστικά περίπλοκο και γεμάτο από δύσκολους υπολογισμούς- χωρίς δύσκολα σημεία ή χωρίς να προσπερνάει με βιασύνη σημαντικά ζητήματα. Και όμως προχωράει σε μια ανάλυση που όλοι οι επενδυτές, οι διαπραγματευτές και οι επαγγελματίες του χώρου των χρηματοοικονομικών μπορούν να κατανοήσουν.
Τα "Χρεόγραφα σταθερού εισοδήματος" παρουσιάζει τα αναγκαία σκεπτικά και εργαλεία που έχουν αναπτυχθεί μέχρι σήμερα από τους πιο γνωστούς και αξιοσέβαστους επαγγελματίες και ακαδημαϊκούς, που κυμαίνονται από την κυρτότητα και τη διαφορά μεταξύ των προθεσμιακών συμβολαίων και των συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης μέχρι και την επαναφορά στο μέσο λαό τα πριμ κινδύνου και τις μεθόδους πρόκρισης και την κινδυνοουδέτερη τιμολόγηση. Χρησιμοποιώντας μια βήμα προς βήμα και φιλική προς το χρήστη στρατηγική για να εξηγήσει έναν από τους πιο περίπλοκους και ανταγωνιστικούς παγκοσμίως τομείς, τα "Χρεόγραφα σταθερού εισοδήματος" καταπιάνονται με πολλά σημαντικά ζητήματα που αφορύν στην τιμολόγηση και αντιστάθμιση χρεογράφων σταθεού εισοδήματος, όπως:
- Τρέχοντα και Προθεσμιακά Επιτόκια
- Προσαρμογή μιας Καμπύλης
- Διάρκεια και Μερική Διάρκεια
- Μορφή της Χρονικής Διάρθρωσης
- Υποδείγματα για το επίτοκο Βραχυπρόθεσμης διάρκειας
- Ειδικές Χρηματοδοτήσεις
- Κυμαινόμενες Χρηματικές ροές
- Το Δικαίωμα Προπληρωμής και ακόμα περισσότερα.

Τα "Χρεόγραφα σταθερού εισοδήματος" προσεγγίζουν έναν θεωρητικά απαιτητικό τομέα από τη σκοπιά του επαγγελματία. Η δεύτερη έκδοση προσθέτει πολλά παραδείγματα, εφαρμογές και μελέτες περιπτώσεων για να παρουσιάσει τις πρακτικές χρήσεις δύσκολων τομέων. Από τις συμφωνίες ανταλλαγής και τα δικαιώματα προαίρεσης μέχρι τα περιθώρια μιας πεταλούδας, τα περιθώρια των περιθωρίων και τις διαπραγματεύσεις βάσης, το ανά χείρας βιβλίο στοχεύει κατευθείαν στην καρδιά της γνώσης που υπάρχει σχετικά με τα χρεόγραφα σταθερού εισοδήματος, ενώ παράλληλα αποτελεί πρότυπο για τις διαπραγματεύσεις και τις επενδυτικές δραστηριότητες στην αγορά του 21ου αιώνα.

24χ17 εκ., 648 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 330 (Οικονομία ), 332 (Χρηματοοικονομική)
Άλλα πρόσωπα: Νικόλαος Απέργης (Επιμελητής) , Γιάννης Μελάς (Μεταφραστής) ,
ISBN: 978-960-02-2497-9
ISBN (10ψήφιο): 960-02-2497-8
Βάρος: 1.088 κιλά
Εκδότης: Παπαζήσης
Έτος Κυκλοφορίας: 2010
Γράψε τη δική σου κριτική
50.06
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

32.04
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Bruce Tuckman είναι Διευθύνων Σύμβουλος του Τμήματος Χρεογράφων και Παραγώγων Σταθερού Εισοδήματος στην Credit Suisse First Boston. Μετά τη λήψη του διδακτορικού του στα Οικονομικά από το ΜΙΤ, έγινε καθηγητής Χρηματοοικονομικών στο School of Business toy Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, ενώ επίσης είναι επισκέπτης καθηγητής στο UCLA Anderson Graduate School of Management. Ξεκίνησε την καριέρα του στη Wall Street στο Salomon Brothers΄ Fixed Income Proprietary Trading Group.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.