Διαγωνισμοί Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Εργαστηριακά μαθήματα στα δίκτυα και διαδίκτυα υπολογιστών

Εργαστηριακά μαθήματα στα δίκτυα και διαδίκτυα υπολογιστών
Το βιβλίο αυτό αποτελεί μια εξαιρετική και μεθοδευμένη παρουσίαση εργαστηριακών μαθημάτων στα δίκτυα και διαδίκτυα υπολογιστών.
Θα αποδειχθεί πολύτιμο βοήθημα τόσο για διδάσκοντες όσο και για φοιτητές, χάρη στην προσεγμένη δομή του και τον απλό τρόπο γραφής του.

Το αντικείμενο που καλύπτει το βιβλίο είναι ευρύ και περιλαμβάνει στοιχεία από ένα τοπικό δίκτυο μέχρι οποιοδήποτε γεωγραφικά εκτεταμένο διαδίκτυο και, επομένως, καλύπτει μεγάλο πλήθος αλγορίθμων και πρωτοκόλλων.

Στόχος του βιβλίου είναι να καλυφθεί η ύλη που θα μπορούσε να διδαχθεί στο διάστημα ενός ακαδημαϊκού έτους, ενώ είναι ταξινομημένη έτσι ώστε να μπορεί να διδαχθεί σε δύο εξάμηνα και αναφέρεται σε δίκτυα και σε διαδίκτυα, αντίστοιχα.

Η συγγραφική ομάδα του βιβλίου αποτελείται από μέλη της εκπαιδευτικής και ερευνητικής κοινότητας αλλά και της βιομηχανίας τηλεπικοινωνιών με αποτέλεσμα η προσέγγιση του αντικειμένου να είναι ολοκληρωμένη και πολυπρισματική.

Περιεχόμενα:
Εισαγωγή
Κεφάλαιο 1: Εισαγωγή σε Έννοιες των Δικτύων Υπολογιστών
Κεφάλαιο 2: Αξιοπιστία
Κεφάλαιο 3: Αλγόριθμοι Πολλαπλής Πρόσβασης
Κεφάλαιο 4: Μεταγωγή Δεδομένων και Δρομολόγηση
Κεφάλαιο 5: Διαχείριση Ουρών
Κεφάλαιο 6: Έλεγχος Ροής/Συμφόρησης
Κεφάλαιο 7: Δρομολογητές - Διαχείριση και Ρυθμίσεις

24χ17 εκ., 253 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 004.65 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Δίκτυα)
ISBN: 978-960-461-386-1
ISBN (10ψήφιο): 960-461-386-3
Βάρος: 0.543 κιλά
Εκδότης: Κλειδάριθμος
Έτος Κυκλοφορίας: 2010
Γράψε τη δική σου κριτική
22.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

18.70
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Βασίλης Τσαουσίδης ειδικεύεται στα δίκτυα υπολογιστών. Πήρε το διδακτορικό του δίπλωμα από το τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Humboldt του Βερολίνου και δίδαξε στα πανεπιστήμια Rutgers του Νιου Τζέρσευ, SUNY Stony Brook της Νέας Υόρκης, Northeastern της Βοστόνης και στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Ο Βασίλης Τσαουσίδης είναι στην ομάδα εκδοτών και διεθνών περιοδικών ΙΕΕΕ Transactions on Mobile Computing, Computer Networks και International Journal of Wireless Communications and Mobile Computing και διετέλεσε πρόεδρος πολλών διεθνών συνεδρίων. Έχει δημοσιεύσει 60 ερευνητικές εργασίες και έχει επιβλέψει διδακτορικές και μεταπτυχιακές διατριβές σε πανεπιστήμια της Αμερικής.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.