Διαγωνισμοί Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Εισαγωγή στον προγραμματισμό μικροελεγκτών, FPGA και CPLD
(Επιλεγμένες εφαρμογές)

Εισαγωγή στον προγραμματισμό μικροελεγκτών, FPGA και CPLD
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται κυρίως σε φοιτητές και εκπαιδευτικούς από τα επιστημονικά πεδία της Ηλεκτρολογίας και της Ηλεκτρονικής Υπολογιστικών Συστημάτων που ενδιαφέρονται για θέματα προγραμματισμού μικροελεγκτών και προγραμματιζόμενων λογικών διατάξεων. Φιλοδοξεί να αποτελέσει τη βασική εισαγωγή σε σύγχρονους τρόπους προγραμματισμού μικροελεγκτών και κυκλωμάτων FPGA και CPLD. Τα επιμέρους θέματα παρουσιάζονται μέσα από πέντε κεφάλαια και δεκαπέντε συνολικά εφαρμογές με φωτογραφίες από τα βήματα υλοποίησης ώστε να γίνονται αντιληπτά τόσο από αρχαρίους όσο και από προχωρημένους στα θέματα αυτά αναγνώστες και χωρίς την ταυτόχρονη χρήση Η/Υ.

Αξιοποιώντας την κατατιθέμενη στο βιβλίο αυτό εμπειρία, μπορούν στη συνέχεια να ασχοληθούν με δικές τους εφαρμογές ή να εντρυφήσουν σε πιο σύνθετα θέματα προγραμματισμού μικροελεγκτών και μικροεπεξεργαστών γενικότερα. Για τον προγραμματισμό των μικροελεγκτών χρησιμοποιείται η γλώσσα mikroC CPLD η καθιερωμένη για το σκοπό αυτό γλώσσα VHDL. […]

(από τον πρόλογο των συγγραφέων)


Σημείωση: Copyright: @ 2011.

25χ17 εκ., 382 σελίδες
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 005.1 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Προγραμματισμός), 621.381 5 (Ηλεκτρονικά κυκλώματα)
ISBN: 978-960-418-291-6
ISBN (10ψήφιο): 960-418-291-9
Βάρος: 0.822 κιλά
Εκδότης: Τζιόλα
Έτος Κυκλοφορίας: 2010
Γράψε τη δική σου κριτική
23.95
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

21.56
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Στέλιος Μπουλταδάκης είναι διδάκτορας του Τμήματος Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος του μεταπτυχιακού διπλώματος ηλεκτρονικής και ραδιοηλεκτρολογίας του ίδιου Τμήματος. Εργάζεται ως μόνιμος εκπαιδευτικός στην Δευτεροβάθμια Επαγγελματική Εκπαίδευση στην ειδικότητα Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων. Εργάστηκε ως επιμορφωτής εκπαιδευτικών στην Εφαρμογή των Νέων Τεχνολογιών στην εκπαιδευτική πράξη και έχει κάνει πολλές εισηγήσεις σε εκπαιδευτικά συνέδρια. Έχει ασχοληθεί ερευνητικά στο επιστημονικό πεδίο της Φυσικής Στερεάς Κατάστασης και ειδικότερα με τις οπτικές ιδιότητες ημιαγωγικών υλικών και έχει δημοσιεύσει πολλές ερευνητικές εργασίες σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και σε συνέδρια με κριτές.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.