Διαγωνισμοί Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Ψηφιακή επεξεργασία εικόνας
Συγγραφείς:   Rafael C. Gonzalez, Richard E. Woods,


Ψηφιακή επεξεργασία εικόνας
Η ψηφιακή επεξεργασία εικόνας αποτελεί το πρωτοπόρο εγχειρίδιο του ομώνυμου θεματικού πεδίου για περισσότερα από 30 χρόνια. Όπως έγινε με τις εκδόσεις του 1977 και του 1987 των Gonzalez και Wintz καθώς και με τις εκδόσεις του 1992 και 2002 των Gonzalez και Woods, αυτή η νέα έκδοση προετοιμάστηκε έχοντας στο μυαλό μας τους φοιτητές και τους καθηγητές τους.

Οι αλλαγές και οι αναβαθμίσεις που οδήγησαν τελικά σε αυτή την έκδοση, στηρίζονται σε μία αξιολόγηση του βιβλίου που πραγματοποιήθηκε από το διδακτικό προσωπικό και τους φοιτητές καθώς και από τους ανεξάρτητους αναγνώστες του βιβλίου περισσότερων από 134 ινστιτούτα σε 32 διαφορετικές χώρες.

Το νέο υλικό είναι επίκαιρο, διαβάζεται εύκολα κα επεξηγείται με πολυάριθμα παραδείγματα πρακτικής σημασίας. Οι περιοχές της επεξεργασίας εικόνας που καλύπτονται στο βιβλίο περιλαμβάνουν τους μετασχηματισμούς έντασης και το χωρικό φιλτράρισμα, το μετασχηματισμό Fourier και το φιλτράρισμα στο πεδίο της συχνότητας, τη βελτίωση ποιότητας εικόνας, την αποκατάσταση εικόνας, την υπολογιστική τομογραφία, τα ασαφή σύνολα, την επεξεργασία έγχρωμης εικόνας, τα κυματίδια, τη συμπίεση εικόνας και βίντεο, τη μορφολογική επεξεργασία, την κατάτμηση εικόνας και την περιγραφή εικόνας. Αυτό το υλικό ολοκληρώνεται με μία συζήτηση της θεμελιώδους θεωρίας της αναγνώρισης αντικειμένων.


Σημείωση: copyright © 2011.

25χ17 εκ., 1364 σελίδες
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 005.3 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Προγράμματα), 770 (Φωτογραφία ), 006.6 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Γραφικά)
Άλλα πρόσωπα: Αθανάσιος Ι. Μάργαρης (Μεταφραστής) , Στέφανος Κόλλιας (Επιμελητής) ,
ISBN: 978-960-418-255-8
ISBN (10ψήφιο): 960-418-255-2
Βάρος: 2.638 κιλά
Εκδότης: Τζιόλα
Έτος Κυκλοφορίας: 2010
Γράψε τη δική σου κριτική
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon
No book left
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.