Διαγωνισμοί Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Νεογνική καρδιολογία

Νεογνική καρδιολογία
Η Νεογνική Καρδιολογία είναι ενδεχομένως το πιο δύσκολο κομμάτι της Καρδιολογίας. Η μετάπτωση της εμβρυϊκής στην μετεμβρυϊκή κυκλοφορία τις πρώτες ώρες ζωής καθιστά την εξέλιξη πολλών συγγενών καρδιοπαθειών μη προβλέψιμη. Η δε αντιμετώπισή τους απαιτεί λεπτούς, καλά σχεδιασμένους και στενά ελεγχόμενους φαρμακευτικούς η επεμβατικούς χειρισμούς.

Η πολυπλοκότητα, η εξαιρετική σπανιότητα ορισμένων και ο συνδυασμός βλαβών σε πολλές συγγενείς καρδιοπάθειες καθιστά κάθε συγγενή καρδιοπάθεια οντότητα η οποία χρειάζεται ιδιαίτερη μελέτη και εξατομικευμένη συντηρητική η επεμβατική θεραπεία.

Η μακροχρόνια κλινική εμπειρία είναι εκείνη που δίνει τη δυνατότητα στον Παιδοκαρδιολόγο να αντιμετωπίζει σωστά τις καρδιοπάθειες των νεογνών, όμως απαιτείται και επαρκές υπόβαθρο θεωρητικών γνώσεων και γενικών κατευθυντήριων γραμμών.

Το παρόν βιβλίο περιέχει στοιχειώδεις γνώσεις Νεογνικής Καρδιολογίας και απευθύνεται κυρίως στους νέους παιδοκαρδιολόγους αλλά και τους εξειδικευόμενους νεογνολογίας από τις απορίες και ερωτήσεις των οποίων προέκυψε η ανάγκη να γραφεί.

Περιλαμβάνει γενικές γνώσεις από όλους του τομείς της κλινικής, παρακλινικής και επεμβατικής καρδιολογίας στα νεογνά αλλά και περιγραφή των συγγενών καρδιοπαθειών. Αποσπάσματα του κειμένου, ορισμένοι από τους πίνακες και σχήματα του βιβλίου έχουν ήδη δημοσιευθεί σε έγκυρα βιβλία ή άρθρα τα οποία αναφέρονται ως προτεινόμενα συγγράμματα.

24χ17 εκ., 501 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: Ιατρική
Τόπος έκδοσης: Παρίσι
Ταξινόμιση DDC: 616.1 (Καρδιολογία)
ISBN: 978-2-7483-5708-0
ISBN (10ψήφιο): 2-7483-5708-6
Βάρος: 0.837 κιλά
Εκδότης: Publibook
Έτος Κυκλοφορίας: 2010
Γράψε τη δική σου κριτική
45.43
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

40.43
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.