Διαγωνισμοί Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Εργαστηριακές ασκήσεις πληροφορικής για οικονομολόγους
Συγγραφέας:   Αθανάσιος Τσαδήρας


Εργαστηριακές ασκήσεις πληροφορικής για οικονομολόγους
Το παρόν βιβλίο έχει ως στόχο να λειτουργήσει ως ένα εγχειρίδιο εξοικείωσης των οικονομολόγων με τις βασικές εφαρμογές της πληροφορικής που εκ των πραγμάτων θα χρησιμοποιήσουν στην επαγγελματική τους καριέρα. Απευθύνεται σε φοιτητές και απόφοιτους σχολών Οικονομικών Επιστημών Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων που θέλουν να αποκτήσουν εμπειρία και εξοικείωση στη χρήση σχετικού λογισμικού.
Αποτελείται από σειρά εργαστηριακών ασκήσεων όλου του φάσματος των εφαρμογών ηλεκτρονικού γραφείου που θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσει ένας οικονομολόγος. Θεματικά, περιλαμβάνονται ασκήσεις που αφορούν τη χρήση α) του λειτουργικού συστήματος (Windows), β) του επεξεργαστή κειμένου (Word 2007), γ) του υπολογιστικού φύλλου (Excel 2007), δ) του λογισμικού παρουσιάσεων (Powerpoint 2007), ε) του συστήματος διαχείρισης βάσεων δεδομένων (Access 2007) και στ) την αναζήτηση πληροφοριών στο διαδίκτυο. Όλες οι ασκήσεις αφορούν θέματα με οικονομική διάσταση.
Το βιβλίο συνοδεύεται από CD-ROM που περιέχει το απαραίτητο υλικό για την ομαλή διεξαγωγή των εργαστηριακών ασκήσεων. Επίσης, στον ιστοχώρο http://users.auth.gr/tsadiras/lab_book παρέχεται εκπαιδευτικό υλικό που αφορά το βιβλίο.

Ο συγγραφέας, Αθανάσιος Τσαδήρας είναι επίκουρος καθηγητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με γνωστικό αντικείμενο τις Οικονομικές Εφαρμογές της Πληροφορικής.

24χ17 εκ., 336 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 004 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές), 330.07 (Οικονομία - Σπουδή και διδασκαλία (Ανώτατη))
ISBN: 978-960-93-2154-9
ISBN (10ψήφιο): 960-93-2154-2
Βάρος: 0.765 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2010
Γράψε τη δική σου κριτική
30.08
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

26.77
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Τσαδήρας, Αθανάσιος
Ο Αθανάσιος Τσαδήρας είναι επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.