Διαγωνισμοί Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Τιμόθεος (ο πατέρας μας)
Συγγραφέας:   Μοναχή Αικατερίνη


Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Τιμόθεος (ο πατέρας μας)
[...] Οι πάντες, κληρικοί, διάκονοι, ιερείς, Αρχιερείς και οι απλοί άνθρωποι εθαύμασαν, αγάπησαν, ενθυμούνται με ευγνωμοσύνη και χαρά, τον ακούραστον αυτόν εργάτην της Εκκλησίας, τον δημιουργικόν, τον ειρηνικόν, τον γελαστόν, τον ακούραστον Ιεράρχην της Εκκλησίας μας.

Μέσα από αυτό το κλίμα του θαυμασμού, της γνήσιας και αστείρευτης αγάπης, προέρχεται το βιβλίον το οποίον κρατούμε εις τα χέρια μας.

Το βιβλίον "Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Τιμόθεος (ο πατέρας μας)", που είναι καρπός της αγάπης και των συγγραφικών χαρισμάτων της συγγραφέως του, της ευλογημένης λόγιας μοναχής Αικατερίνης, Φιλολόγου Καθηγήτριας και μαζύ με αυτήν και του Ησυχαστηρίου της Αγίας Φωτεινής του Ηρακλείου, τον οποίον είναι πρόσφατος, τελευταίος καρπός των μόχθων και των θυσιών του Αρχιεπισκόπου Κρήτης κυρού Τιμοθέου, ο οποίος αναπαύεται εις τον θαυμαστόν αυτόν τόπον της Αγίας Φωτεινής, από όπου αγναντεύει το Ηράκλειον, την Κρήτη, την Εκκλησίαν, εμπνέει δε και κατευθύνει τους ανθρώπους του Ησυχαστηρίου αλλά και της Εκκλησίας.

Πολύτιμο το βιβλίο αυτό της χαρισματικής συγγραφέως του για την Αγία Φωτεινή, την Εκκλησία και τους ανθρώπους Της.
Συγχαίρομε την μοναχή Αικατερίνη για το βιβλίον της αυτό, την μεγάλη προσφορά της εις τον λαόν του Θεού και την Εκκλησίαν.
Είμαστε σίγουροι, ότι το συγγραφικό της αυτό έργο με το οποίον παρουσιάζεται αριστοτεχνικά η ιδιαίτερη μορφή, το μέγα έργο και η ανεπανάληπτη προσφορά του χαρισματικού Αρχιεπισκόπου Κρήτης Τιμοθέου, θα λειτουργήσει ως σπόρος ο οποίος θα δώσει καρπούς εις τους αναγνώστες του, εις τις ερχόμενες γενεές των ανθρώπων μας, οι οποίοι θα μπορούν έτσι να πληροφορούνται για το πρόσωπο και το έργο του θαυμαστού Αρχιεπισκόπου Κρήτης Τιμοθέου. [...]

(από τον πρόλογο του Αρχιεπισκόπου Κρήτης Ειρηναίου)

24χ17 εκ., 494 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Ηράκλειο Κρήτης
Ταξινόμιση DDC: 271.009 2 (Μοναχοί)
ISBN: 978-960-99405-0-4
ISBN (10ψήφιο): 960-99405-0-1
Βάρος: 1.203 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2010
Γράψε τη δική σου κριτική
20.19
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

17.97
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.