Διαγωνισμοί Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Μεταφορές και Logistics
(Θεωρητική διερεύνηση και επιπτώσεις στην περιφερειακή ανάπτυξη και τη χωροταξία)

Offer
Στην παρούσα έκδοση εξετάζεται ένας επιμέρους κλάδος της οικονομίας, ο κλάδος των μεταφορών και των logistics, και οι επιπτώσεις του στην ανάπτυξη και στον χώρο. Αναμφίβολα, οι προοπτικές που αναδεικνύονται από την εισαγωγή των logistics στην παραγωγική διαδικασία και στην κοινωνία γενικότερα, τροποποιούν τα υφιστάμενα δεδομένα που κυριαρχούν τις τελευταίες δεκαετίες. Η σύγχρονη και ολοκληρωμένη διαχείριση των εφοδιαστικών αλυσίδων επηρεάζει άμεσα τα περιφερειακά και χωρικά δεδομένα.

Το θέμα της ανάλυσης, αν και εξειδικευμένο, είναι ιδιαίτερα σημαντικό τόσο για τους εμπλεκόμενους στη σχετική ακαδημαϊκή εκπαίδευση όσο και για τους συμμετέχοντες στον σχεδιασμό και την άσκηση πολιτικής, γενικότερα. Η έκδοση αυτή φιλοδοξεί να αναδείξει τη σημασία του κλάδου των μεταφορών, και ιδιαίτερα των logistics, στο νέο αναπτυξιακό περιβάλλον που έχει ως βασικό άξονα την αειφορία και την προστασία του περιβάλλοντος.

21χ14 εκ., 254 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 380 (Μεταφορές), 658 (Διοίκηση και οργάνωση ), 338.9 (Περιφερειακός προγραμματισμός)
ISBN: 978-960-08-0502-4
ISBN (10ψήφιο): 960-08-0502-4
Βάρος: 0.327 κιλά
Εκδότης: Σιδέρης Ι.
Έτος Κυκλοφορίας: 2009
Γράψε τη δική σου κριτική
17.57
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

12.12
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Κυριαζόπουλος, Ευάγγελος Δ.
Ο Ευάγγελος Κυριαζόπουλος είναι διδάκτορας του τμήματος Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου. Έχει μεταπτυχιακό τίτλο στις Διεθνείς Μεταφορές από το τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου της Ουαλίας στο Κάρντιφ, ενώ οι βασικές του σπουδές είναι από το τμήμα της Αστικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου. Έχει εργαστεί στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, κυρίως στους κλάδους της ναυτιλίας και των χρηματοοικονομικών. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται, ως Ειδικός Επιστήμονας, στη Δ/νση Χωροταξίας του υπουργείου Περιβάλλοντος. Έχει δημοσιεύσει επιστημονικές εργασίες σε περιοδικά και συνέδρια και έχει συμμετάσχει σε ερευνητικές ομάδες για την εκπόνηση μελετών, κυρίως στους τομείς της περιφερειακής, τοπικής και αστικής ανάπτυξης, σε συνεργασία με πανεπιστημιακά ινστιτούτα. Έχει διδακτική εμπειρία σε τμήματα πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, αλλά και σε ιδιωτικές και δημόσιες σχολές εκπαίδευσης και κατάρτισης.

Πάνου, Ευάγγελος Α.
Ο Ευάγγελος Πάνου είναι διδάκτορας και πτυχιούχος του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου. Έχει μεταπτυχιακό τίτλο στην Οργανωτική και Οικονομική Ψυχολογία από το τμήμα της Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα στον χρηματοοικονομικό κλάδο, ενώ έχει διατελέσει σύμβουλος σε γραφεία υπουργών. Έχει δημοσιεύσει επιστημονικές εργασίες σε περιοδικά και συνέδρια και έχει συμμετάσχει σε ερευνητικές ομάδες για την εκπόνηση μελετών, κυρίως στους τομείς της περιφερειακής, τοπικής και αστικής ανάπτυξης, σε συνεργασία με πανεπιστημιακά ινστιτούτα. Έχει διδακτική εμπειρία σε τμήματα πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, αλλά και σε ιδιωτικές και δημόσιες σχολές εκπαίδευσης και κατάρτισης.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.