Διαγωνισμοί Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Άτλας Ευρώπης & Ηπείρων για μαθητές

Offer
Στο πρώτο μέρος μια πλήρη αναφορά στο ηλιακό σύστημα, στην Ιστορία, το ανάγλυφο, τους ωκεανούς, το κλίμα, τον πληθυσμό, τις γλώσσες, τις θρησκείες, και την οικονομία της Γης.

Στο δεύτερο μέρος αναφέρεται στην Ευρώπη με πλήρη στοιχεία για την Ευρωπαϊκή Ενωση, γεωφυσικούς και παραγωγικούς χάρτες, καθώς και χάρτες με όλα τα κράτη της Ευρώπης με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, στατιστικά στοιχεία για την οικονομία, την γεωργία, την παραγωγή, τις εθνότητες και τα θρησκεύματα της κάθε χώρας.

Στο τρίτο μέρος παρουσιάζονται οι ήπειροι του κόσμου: Αφρική, Βόρεια και Νότια Αμερική, Ασία, Αυστραλασία , Ωκεανία Αυστραλία, Ανταρκτική και Αρκτική. Αναλυτικοί πολιτικοί και γεωφυσικοίχάρτες με στοιχεία για το κλίμα , τον ορυκτό πλούτο, τις γλώσσες καθώς και εντυπωσιακές φωτογραφίες.

Στο τέταρτο μέρος μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση ιστορικών χαρτών με ιστορικά χρονολόγια και ειδικό σχεδιασμό για εύκολη ανάγνωση. Οι μεγάλες εξερευνήσεις, η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, οι Σταυροφορίες, η Βυζαντινή Αυτοκρατορία, η Οθωμανική Αυτοκρατορία, η Γαλλική Επανάσταση, η Ευρώπη Του Ναπολέοντα, ο Α΄ και Β΄παγκόσμιος πόλεμος αποτελούν την ύλη των ιστορικών χαρτών.

Στο πέμπτο μέρος μια ματιά στην ιστορία της Ευρώπης και του Κόσμου με σύντομες αναφορές και σπάνιο φωτογαρφικό υλικό.

Και η τελευταία ενότητα του Άτλαντα κλείνει με τις σημαίες της Ευρώπης και του Κόσμου ανά ήπειρο και κατά αλφαβητική σειρά. Επίσης στοιχεία για κάθε χώρα που αφορούν την πρωτεύουσα του κράτους την έκταση και τον πλυθησμό του, καθώς και την ιστορία της Ελληνικής σημαίας.

Ο μαθητής και ο δάσκαλος θα περιπλανηθούν μέσα από τις σελίδες του σε ένα ολοκληρωμένο βοήθημα Γεωγραφίας της Ευρώπης και του Κόσμου και θα αγαπήσουν το μάθημα σαν να είναι ένα μεγάλο ταξίδι. O "Άτλας της Ευρώπης και του κόσμου για μαθητές" είναι το καλύτερο εισιτήριο για το γεωγραφικό ταξίδι της γνώσης.

96 σελίδες
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 912.083 (Άτλαντες - Βιβλία για παιδιά )
Άλλα πρόσωπα: Πάνος Κωνσταντόπουλος (Επιμελητής)
ISBN: 978-960-8675-38-4
ISBN (10ψήφιο): 960-8675-38-3
Βάρος: 0.55 κιλά
Εκδότης: Gramma
Έτος Κυκλοφορίας: 2010
Γράψε τη δική σου κριτική
13.12
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

10.50
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.