Διαγωνισμοί Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Διαχείριση τραπεζικών και χρηματοοικονομικών κινδύνων
(Θεωρία και εφαρμογές)

Διαχείριση τραπεζικών και χρηματοοικονομικών κινδύνων
Το βιβλίο "Διαχείριση τραπεζικών και χρηματοοικονομικών κινδύνων" είναι ένα πρακτικό εγχειρίδιο το οποίο ασχολείται με τα πιο σύγχρονα θέματα που αφορούν τη διαχείριση τραπεζικών και χρηματοοικονομικών κινδύνων με τρόπο απλό και κατανοητό. Απευθύνεται σε τραπεζικούς υπαλλήλους, τραπεζικά στελέχη, επενδυτές, σπουδαστές και σε όλους όσους ενδιαφέρει το εν λόγω αντικείμενο. Πραγματεύεται θέματα και προβληματισμούς που είναι αποτέλεσμα των γνώσεων αλλά κυρίως της εργατικής και διδακτικής εμπειρίας των συγγραφέων.

24χ17 εκ., 447 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 332.1 (Τράπεζες και τραπεζικές εργασίες ), 332 (Χρηματοοικονομική)
ISBN: 978-960-99048-5-8
ISBN (10ψήφιο): 960-99048-5-8
Βάρος: 0.761 κιλά
Εκδότης: Δίσιγμα
Έτος Κυκλοφορίας: 2010
Γράψε τη δική σου κριτική
42.60
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

39.69
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Συλλιγάρδος, Γεώργιος
Ο Γιώργος Συλλιγάρδος είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στα μαθηματικά και πιστοποιητικού ειδικού διαπραγματευτή από το χρηματιστήριο παραγωγών Αθηνών. Έχει πολυετή διδασκαλία σε μαθήματα μαθηματικών στο Πανεπιστήμιο Κρήτης καθώς και σε μαθήματα χρηματοοικονομικών στο ΤΕΙ Κρήτης και έχει δημοσιεύσει ακαδημαϊκές εργασίες σε περιοδικά με κριτές στα μαθηματικά και στα χρηματοοικονομικά καθώς και πλήθος άρθρων σε έντυπα και ηλεκτρονικά περιοδικά για επαγγελματίες επενδυτές. Έχει εργαστεί σε ευρωπαϊκά προγράμματα ως ερευνητής καθώς και ως επιτηδευματίας με αντικείμενο "χρηματοοικονομικός αναλυτής - ανάπτυξη λογισμικού".

Σχοινιωτάκης, Νικόλαος
Ο Νίκος Σχοινιωτάκης είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στην οργάνωση και διοίκηση με ειδίκευση στα χρηματοοικονομικά από το Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει διατελέσει εισηγητής σε διαλέξεις σε πανεπιστήμια και σε σεμινάρια εκπαίδευσης τραπεζικών στελεχών σε θέματα χρηματοοικονομικής, τραπεζικής και διαχείρισης κινδύνων και έχει δημοσιεύσει πλήθος άρθρων σε επιστημονικά περιοδικά στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο. Διδάσκει διαχείριση κινδύνων καθώς και χρηματοπιστωτικό σύστημα και διοίκηση τραπεζών στο Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Ασφαλιστικής του ΤΕΙ Κρήτης και είναι επιβλέπων καθηγητής στο μάστερ του συγκεκριμένου ιδρύματος. Εργάζεται σε μία από τις μεγαλύτερες τράπεζες στην Ελλάδα.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.