Διαγωνισμοί Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Μικροοικονομική
(Θεωρία και πρακτική)
Συγγραφείς:   Robin Bade, Michael Parkin,


Μικροοικονομική
Το βιβλίο αυτό είναι μοναδικό στο είδος του και γίνεται επίκαιρο με τη σημερινή οικονομική κρίση, αφού ολόκληρο το έργο των συγγραφέων εστιάζεται στην κοινωνική διάσταση της ανθρώπινης συμπεριφοράς, που πολλές φορές είναι δύσκολο να προσδιοριστεί.

Προσφέρει με κατανοητό τρόπο τη μάθηση σχετικά με τη λειτουργία και τη συμπεριφορά της επιχείρησης τόσο σε ατομικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο δράσης αγορών επιχειρήσεων. Το βιβλίο περιλαμβάνει επίσης όλες τις πρόσφατες εξελίξεις στο χώρο της μικροοικονομικής θεωρίας, όπως τη θεωρία παιγνίων, τον τρόπο που λειτουργούν οι παγκόσμιες αγορές σήμερα και τις επιπτώσεις της ατελούς και μη ατελούς πληροφόρησης στις αγορές προϊόντων.

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην περιγραφή πραγματικών περιπτώσεων που επιτρέπουν στον αναγνώστη να εναρμονίσει άμεσα τη μικροοικονομική θεωρία με τις εφαρμογές της.

Το βιβλίο αποτελεί ένα πλήρες σύγχρονο ανάγνωσμα που παρουσιάζει ενδελεχώς όλη σχεδόν τη γνώση στο αντικείμενο της μικροοικονομικής θεωρίας, γι΄ αυτό μπορεί να αποτελέσει ένα πολύτιμο βοηθό τόσο για τα στελέχη επιχειρήσεων ή οργανισμών όσο και για τους φοιτητές.

Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στην μετάφραση και στην επιμέλεια της ύλης, όπου έγινα όλες οι απαραίτητες αλλαγές για να είναι ευχάριστο στην ανάγνωση και στην μελέτη της μικροοικονομικής επιστήμης.

25χ20 εκ., 636 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 338.5 (Μικροοικονομική)
Άλλα πρόσωπα: Κωνσταντίνος Μπουρλάκης (Επιμελητής) , Ιωάννης Χατζηδημητρίου (Επιμελητής) , Δήμητρα Καρακάση (Μεταφραστής) ,
ISBN: 978-960-7745-23-1
ISBN (10ψήφιο): 960-7745-23-Χ
Βάρος: 1.616 κιλά
Εκδότης: Rosili
Έτος Κυκλοφορίας: 2010
Γράψε τη δική σου κριτική
72.20
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

64.26
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.