Διαγωνισμοί Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Διοίκηση νοσηλευτικών υπηρεσιών

Διοίκηση νοσηλευτικών υπηρεσιών
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε φοιτητές, νοσηλευτές και γενικότερα σε επαγγελματίες υγείας και έχει ως κύριο σκοπό την εισαγωγή τους στην επιστήμη και την τέχνη της διοίκησης των νοσηλευτικών υπηρεσιών.

Το βιβλίο διαιρείται σε τρία μέρη. Το πρώτο μέρος εστιάζει στη δομή και στα χαρακτηριστικά των οργανώσεων, καθώς και στους παράγοντες που τις επηρεάζουν. Το δεύτερο μέρος επικεντρώνεται στη συμπεριφορά ατόμων και ομάδων, καθώς και σε προβλήματα που προκύπτουν στην οργάνωση από τη συμπεριφορά αυτή. Τέλος, το τρίτο μέρος περιλαμβάνει σύγχρονα θέματα διοίκησης σε σχέση με την ποιότητα στον χώρο της υγείας.

Για τους διδάσκοντες διατίθεται συνοδευτικό εκπαιδευτικό υλικό σε διαφάνειες.

24χ17 εκ., 430 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 658 (Διοίκηση και οργάνωση ), 610.73 (Νοσηλευτική)
ISBN: 978-960-697-010-8
ISBN (10ψήφιο): 960-697-010-8
Βάρος: 0.898 κιλά
Εκδότης: Έλλην
Έτος Κυκλοφορίας: 2010
Γράψε τη δική σου κριτική
28.62
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

22.32
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Μερκούρης, Αναστάσιος Β.
Ο Αναστάσιος Μερκούρης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Νοσηλευτικής. Αποφοίτησε από το τμήμα Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και στη συνέχεια απόκτησε μεταπτυχιακό τίτλο (Msc) από το University of California San Francisco (U.S.A.) και διδακτορικό δίπλωμα από το Πανεπιστήμιο Αθηνών στη Διοίκηση των Νοσηλευτικών Υπηρεσιών. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως Επισκέπτης Καθηγητής στην Ελληνική Ανώτατη Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής και ως Αναπληρωτής Καθηγητής και Πρόεδρος του Τμήματος Νοσηλευτικής στο Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κρήτης. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται στην οργάνωση της νοσηλευτικής φροντίδας στην αξιολόγηση και βελτίωση της ποιότητας των προσφερομένων υπηρεσιών υγείας στη μέτρηση της σχετιζόμενης με την υγεία ποιότητας ζωής στην προστασία των δικαιωμάτων των ασθενών καθώς επίσης και στην αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.