Διαγωνισμοί Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Βασικές αρχές της αξιολόγησης στην προσχολική αγωγή και εκπαίδευση
Συγγραφείς:   Oralie McAfee, Deborah J. Leong,


Offer
Τα περισσότερα προγράμματα της προσχολικής ηλικίας ζητούν από τους εκπαιδευτικούς να προβούν σε μια αξιολόγηση της ανάπτυξης και της μάθησης των παιδιών. Είτε δεν έχετε μεγάλη εμπειρία με την αξιολόγηση είτε χρειάζεστε απλώς μια γοργή ανακεφαλαίωση για να ενισχύσετε την κατανόηση και την αφοσίωσή σας, αυτός ο οδηγός είναι ο πλέον κατάλληλος για σας! Το "Βασικές αρχές της αξιολόγησης στην προσχολική αγωγή και εκπαίδευση" σας προσφέρει ακριβώς αυτό -τις βασικές αρχές και το λεξιλόγιο της αξιολόγησης παιδιών που επικεντρώνεται στη σχολική αίθουσα· και με απλή και σαφή γλώσσα.
- Γιατί είναι σκόπιμο να αξιολογήσετε τι γνωρίζουν και μπορούν να κάνουν τα παιδιά
- Τι μπορεί και πρέπει να αξιολογείται
- Ο κατάλληλος χρόνος να αξιολογήσετε
- Εργαλεία και προσεγγίσεις για τον εντοπισμό και την καταγραφή πληροφοριών
- Οργάνωση και ερμηνεία των πληροφοριών
- Η χρήση των πληροφοριών που προκύπτουν από την αξιολόγηση
- Πώς να εγκαινιάσετε πρακτικές αξιολόγησης στην τάξη σας
- Επιπλέον, ένα γλωσσάρι και μια υπομνηματισμένη ενότητα σχετικών πηγών όπου υποδεικνύονται εκδόσεις και διαδικτυακοί τόποι που αναφέρονται σε βάθος στα "πώς" της αξιολόγησης και άλλη σχετική θεματολογία.

Πολλά είναι τα θετικά που μπορούν να προκύψουν κατά τη διάρκεια και ως αποτέλεσμα μιας σωστής, ευαίσθητης και συστηματικής αξιολόγησης. Και ένα από αυτά, που δεν είναι το λιγότερο σημαντικό, είναι παιδαγωγοί οι οποίοι αισθάνονται περισσότερο ικανοί και αποτελεσματικοί στην εργασία τους με μικρά παιδιά.

24χ17 εκ., 156 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 372 (Εκπαίδευση, Προσχολική)
Άλλα πρόσωπα: Τίνα Πλυτά (Μεταφραστής) , Μαρία Σακελλαρίου (Επιμελητής) , Μάνος Ν. Κόνσολας (Επιμελητής) ,
ISBN: 978-960-02-2395-8
ISBN (10ψήφιο): 960-02-2395-5
Βάρος: 0.348 κιλά
Εκδότης: Παπαζήσης
Έτος Κυκλοφορίας: 2010
Γράψε τη δική σου κριτική
13.85
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

8.86
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Leong, Deborah J.
H Deborah J. Leong είναι καθηγήτρια ψυχολογίας στο του Ντένβερ και ερευνήτρια στο Εθνικό Ινστιτούτο Έρευνας για την Προσχολική Εκπαίδευση (ΝΙΕΕR) όπου εργάζεται σε μια ηλεκτρονική βάση δεδομένων αναφορικά με τα πρότυπα για την προνηπιακή ηλικία και σε μια βάση δεδομένων για εργαλεία προνηπιακής αξιολόγησης μαζί με την Elena Bodrova. Έχει δημοσιεύσει κείμενα για την αξιολόγηση, το παιχνίδι, τον αναδυόμενο αλφαβητισμό και την ανάπτυξη της αυτορρύθμισης στα μικρά παιδιά.

McAfee, Oralie
Η Oralie McAfee, ομότιμη καθηγήτρια προσχολικής εκπαίδευσης στο Metropolitan State College του Ντένβερ, έχει γράψει πολλά βιβλία που αναφέρονται στην εργασία του παιδαγωγού με μικρά παιδιά και τις οικογένειες τους· έχει πραγματοποιήσει έρευνες για πρακτικές και ανάγκες αξιολόγησης στο πλαίσιο του προγράμματος Head Start και σε επιλεγμένα προγράμματα για την προνηπιακή ηλικία που χρηματοδοτούνται από την πολιτεία.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.