Διαγωνισμοί Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Η αισθητική του προσώπου
(Η αισθητική στους Ηπειρώτες)

Η αισθητική του προσώπου
Σκοπός της εργασίας αυτής είναι να γίνει μια ανασκόπηση της αισθητικής του προσώπου και στη συνέχεια να εκτιμηθούν τα χαρακτηριστικά του στους ηπειρώτες. Παράλληλα η ανάλυσή του παρέχει την ευκαιρία ταξινόμησης των ελεγχόμενων προσώπων σε μια αισθητική κλίμακα. Δίνεται έτσι μια απάντηση στο ερώτημα αν τα συγκεκριμένα πρόσωπα ανδρών και γυναικών και κατ΄ επέκταση όλων των Ηπειρωτών διαφέρουν μεταξύ τους, υπερτερούν ή υστερούν στην αισθητική από τα θεωρούμενα ιδανικά πρότυπα. Όλα τα αποτελέσματα συνεκτιμώνται πάντα σε σχέση με την επίδραση διαφόρων ατομικών ή άλλων παραγόντων, τη σημασία που μπορεί αυτοί να έχουν και τον τρόπο με τον οποίο επιδρούν καθοριστικά στη διαμόρφωσή τους.
Το πρόσωπο είναι περιοχή του σώματος με ιδιαίτερη σημασία. Αυτό δεν φαίνεται μόνο από τη συμβολή του στην ανθρώπινη επικοινωνία, αλλά και από το γεγονός ότι η αισθητική του συγκεντρώνει το ενδιαφέρον όλων από τα πανάρχαια χρόνια μέχρι σήμερα σε όλους τους πολιτισμούς του κόσμου. Δικαιολογημένα οι αρχαίοι έλληνες λάτρεψαν το ωραίο ανθρώπινο σώμα στο πρόσωπο της θεάς της ομορφιάς Αφροδίτης. [...]


Σημείωση: Πρόλογος: Φώτης Παυλάτος, ομότιμος καθηγητής ιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών.

24χ17 εκ., 270 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 611 (Ανατομία, Ανθρώπινη), 646.72 (Αισθητική (Σώμα))
ISBN: 978-960-93-0197-8
ISBN (10ψήφιο): 960-93-0197-5
Βάρος: 0.513 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2008
Γράψε τη δική σου κριτική
20.39
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

18.35
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Μηλιώνης, Αναστάσιος Χ.
Ο Αναστάσιος Μηλιώνης γεννήθηκε το 1948 στο Περιστέρι της Επαρχίας Πωγωνίου Ιωαννίνων. Τα μαθητικά του χρόνια τα άρχισε στο χωρίο του, συνέχισε στη Ζωσιμαία Παιδαγωγική Ακαδημία Ιωαννίνων και τελείωσε στην Αθήνα. Συνέχισε στο Γυμνάσιο και με επιτυχείς εξετάσεις φοίτησε στην Ιατρική Σχολή Αθηνών. Πήρε το πτυχίο του το 1975. Το 1981 πήρε τον τίτλο της ειδικότητας της παθολογίας και το 1986 της ενδοκρινολογίας. Το 1985 του απενεμήθη ο τίτλος του διδάκτορος Ιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι μέλος της Ελληνικής Ενδροκρινολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας, της Ευρωπαϊκής Ένωσης Μελέτης του Διαβήτη, της Μεσογειακής Ομάδας Μελέτης του Διαβήτη, της Greenpiece. Η αγάπη του για την Ήπειρο, η ιστορία και η παράδοσή της, τον ώθησαν στη συλλογή σειράς ιστορικών και παραδοσιακών στοιχείων.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.