Διαγωνισμοί Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Η οικογενειακή αναπαράσταση
(Περισσότερο από μόνο μια μέθοδος)
Συγγραφέας:   Jacob Robert Schneider


Η οικογενειακή αναπαράσταση
Αυτό το συστημικό τετράδιο μάς αποκωδικοποιεί το μηχανισμό και τη λειτουργία της οικογενειακής αναπαράστασης κατά Bert Hellinger. Στις σελίδες του, περιγράφονται με ιδιαίτερη πληρότητα όλες οι επιμέρους κινήσεις, διαδικασίες, στάσεις και δεξιότητες που απαιτούνται, προκειμένου να λειτουργήσει αποτελεσματικά μια αναπαράσταση σε πλαίσιο ομάδας.

Ο συγγραφέας του, Γιάκομπ Σνάηντερ, ανήκει στην πρωτοπόρα ομάδα συνεργατών του Hellinger, που πριν 25 χρόνια θεμελίωσαν την οικογενειακή αναπαράσταση στη Γερμανία και διεθνώς. Η γραφή του Γιάκομπ είναι απλή, μεστή και αποτελεσματική - όπως ακριβώς και η θεραπευτική του άσκηση - και στοχεύει στην εμπλουτισμένη κατάρτιση των επαγγελματιών που χρησιμοποιούν τη μέθοδο αυτή, καθώς και στους σπουδαστές της.

Νικόλαος Μ. Βαγιακάκος, Συστημικός Σύμβουλος & Εκπαιδευτής

21χ14 εκ., 136 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: Συστημική Σκέψη και Πράξη
Ονομασία υποσειράς: Τετράδια Συστημικής Αναπαράστασης
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 158 (Συμβουλευτική), 158.24 (Οικογένεια - Ψυχολογικές απόψεις)
Άλλα πρόσωπα: Πέτρος Βαρότσης (Μεταφραστής)
ISBN: 978-960-98213-7-7
ISBN (10ψήφιο): 960-98213-7-5
Βάρος: 0.225 κιλά
Εκδότης: Αλφάβητο Ζωής
Έτος Κυκλοφορίας: 2008
Γράψε τη δική σου κριτική
12.93
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

11.51
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Schneider, Jacob Robert
Ο Γιάκομπ Σνάηντερ έχει σπουδάσει φιλοσοφία, θεολογία, σωματική αγωγή και παιδαγωγική στη Γερμανία, όπου και γεννήθηκε. Λειτουργεί το δικό του κέντρο στο Μόναχο, όπου ειδικεύεται στη συμβουλευτική και θεραπευτική εργασία της οικογένειας, του ζεύγους, και των συζύγων, με κύρια χρήση επικοινωνιακών μεθόδων. Συντονίζει σεμινάρια αυτογνωσίας, καθώς και προγράμματα εκπαίδευσης και εποπτείας συμβούλων και θεραπευτών στην οικογενειακή αναπαράσταση στη Γερμανία και στην Αυστραλία, ΗΠΑ, Νότιο Αμερική, Ρωσία και Ευρώπη. Με τη σύζυγό του Sieglinde έχουν αναπτύξει την καινοτομική τεχνική της συστημικής αναπαράστασης με πλέημομπιλ και φιγούρες. Ο Γιάκομπ έχει συνεισφέρει απαρχής στην έκδοση της γερμανικής επιθεώρησης "Η άσκηση της συστημικής αναπαράστασης", έχει πρωταγωνιστήσει στη διεθνή εκπαίδευση της οικογενειακής αναπαράστασης κατά Bert Hellinger, κι έχει συγγράψει το κλασσικό βιβλίο "Family Constellations" (πρωτ. "Das Familienstellen" εκδ. Carl Auer).

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.