Διαγωνισμοί Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Πέτρινος κόσμος
Συγγραφέας:   Νίκος Ταβουλάρης


Πέτρινος κόσμος
Μια ώριμη, λυρική, ποιητική ενότητα ελεύθερης συνεχόμενης γραφής, πλούσιας σε λογοτεχνικά στοιχεία, όπου ο ποιητής περιγράφει εξπρεσσιονιστικά ένα φανταστικό, υπαρξιακό ταξίδι ενδοσκόπησης κι αυτογνωσίας με τοπία που δανείζεται απο την ιδιαίτερη πατρίδα του, Γύθειο και Μάνη, και ανθρώπους-σύμβολα της ψυχής του, κάνοντας συγχρόνως κριτικό απολογισμό του βίου του. Ο λόγος του έχει παλλόμενο ρυθμό, εικαστικότητα, ζωντάνια και δραματικότητα, εύρος αισθητικό, πλούσια γκάμα συναισθημάτων και την προφητικότητα ενός αλαφροίσκιωτου καλλιτέχνη. Ο συμβολικός του τίτλος είναι μια διαμαρτυρία για το κυρίαρχο μοντέλο της σύγχρονης τεχνολογικά κοινωνίας μας που φυλακίζει τα όνειρα και τις προσδοκίες ενός ευαίσθητου φυσιολάτρη και τον ωθεί να χαράξει σαν άλλος Οδυσσέας νέα πορεία στο χάρτη υοθ ενάντια στο ρεύμα του καιρού του, μεοράματα ενός καλύτερου μέλλοντος.

Σημείωση: Εκτός εμπορίου. Πρόλογος: Νικόλαος Χαρακάκος, καθηγητής θεολογίας και φιλοσοφίας, αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών.

21χ14 εκ., 62 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 889.1 (Νεοελληνική ποίηση)
ISBN: 978-960-91569-8-1
ISBN (10ψήφιο): 960-91569-8-3
Βάρος: 0.183 κιλά
Εκδότης: Αλεξανδρής
Έτος Κυκλοφορίας: 2008
Γράψε τη δική σου κριτική
6.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

5.34
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ταβουλάρης, Νίκος
Ο συγγραφέας Νίκος Ταβουλάρης γεννήθηκε το 1956 στο Γύθειο Λακωνίας. Οι γονείς του ονομάζονται Λάζαρος και Μηλιά. Τελείωσε τις εγκύκλιες σπουδές του στη γενέτειρά του κι έπειτα ακολούθησε σπουδές στη σχολή δημοσιογραφίας "Εργαστήρι Δημοσιογραφίας" στην Αθήνα. Έχει επίσης σπουδάσει Marketing και Διοίκηση Επιχειρήσεων κι έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια σχετικά με τα ανωτέρω αντικείμενα, μεταξύ των οποίων και την εφαρμογή του χαοτικού Management. Διαθέτει πτυχία δημοσιογραφίας από το εργαστήρι δημοσιογραφίας, Graduate Diploma in Management Studies του αγγλικού Institute of Commercial Management (I.C.M.) επίσης από το Olympian University MBA στα αντικείμενα του "Management by Chaos the Real Time Management System" και "How to Think Like a Manager". Επίσης έχει παρακολουθήσει από το ΕΛΚΕΠΑ το ετήσιο μεταπτυχιακό πρόγραμμα "Εφαρμοσμένο Marketing" διάρκειας 300 ωρών. Μερικά από τα αντικείμενα των σεμιναρίων που έχει παρακολουθήσει από διάφορους κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς είναι σχετικά με: key Account Management, Σύγχρονες Τεχνικές Πωλήσεων, Πρόγραμμα ανάπτυξης δεξιοτήτων πωλήσεων, Merchandisin, δεξιότητες θετικής επιρροής, presentation skills, time management καθώς κι ένα πλήθος άλλων διαλέξεων σχετικών με το management, το marketing και ειδικότερα την οργάνωση της στρατηγικής, της τακτικής, των τεχνικών και συστημάτων πωλήσεων. Από το 1982 εργάζεται στο χώρο των πωλήσεων και σήμερα είναι Sales Executive με κύρια υπευθυνότητα το χειρισμό μεγάλων πελατών σε θέματα trade marketing, πωλήσεων και συναφή συμφωνιών. Επίσης είναι σύμβουλος επιχειρήσεων σε ανάλογα θέματα ως εξωτερικός συνεργάτης. Έχει αναπτύξει το σύστημα πωλήσεων "Αρμονική Πώληση" πέντε βαθμίδων, το οποίο έχει εφαρμογή σε όλα τα επίπεδα και τα είδη της πώλησης, από την απλή παραγγελιοληψία έως και τη μακροχρόνια διαπραγμάτευση. Ο Νίκος Ταβουλάρης είναι σήμερα έφορος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών (Π.Ε.Λ.). Παράλληλα έχει οργανώσει και διευθύνει την ελεύθερη ομάδα λόγου "Σπείρα", όπου γίνονται λογοτεχνικές και φιλοσοφικές συζητήσεις.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.