Διαγωνισμοί Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Προγραμματισμός με τη C++
Συγγραφέας:   Bjarne Stroustrup


Προγραμματισμός με τη C++
Το βιβλίο θεωρεί ότι ο τελικός σκοπός σας είναι να συντάσσετε πολύπλοκα προγράμματα, είτε εργάζεστε στον τομέα του λογισμικού ή σε κάποιον άλλο τεχνικό τομέα.
- Εστίαση σε βασικές έννοιες και τεχνικές
Το βιβλίο εξηγεί βασικές έννοιες και τεχνικές πιο αναλυτικά από τους κλασικούς οδηγούς. Αυτή η προσέγγιση σας παρέχει στέρεο θεωρητικό υπόβαθρο για να προχωρήσετε στη σύνταξη χρήσιμου, σωστού, εύκολα συντηρήσιμου και αποτελεσματικού κώδικα.
- Προγραμματισμός με τη C++ του σήμερα
Το βιβλίο είναι μία εισαγωγή στον προγραμματισμό και ασχολείται τόσο με τον αντικειμενοστραφή όσο και με το γενικό προγραμματισμό. Αποτελεί επίσης έναν ολοκληρωμένο οδηγό για τη γλώσσα προγραμματισμού C++, η οποία είναι μία από τις πιο διαδεδομένες γλώσσες που χρησιμοποιούνται σήμερα στον τομέα του λογισμικού. Το βιβλίο παρουσιάζει σύγχρονες τεχνικές προγραμματισμού με τη C++, περιγράφοντας τη βασική βιβλιοθήκη της C++ προκειμένου να απλοποιήσει τις προγραμματιστικές εργασίες.
- Για αρχάριους και για όσους θέλουν να μάθουν κάτι καινούριο
Το βιβλίο σχεδιάστηκε έτσι ώστε να απευθύνεται σε όσους δεν έχουν προγραμματίσει ποτέ στο παρελθόν και έχει δοκιμαστεί σε περισσότερους από 1000 πρωτοετείς φοιτητές. Ωστόσο, όσοι ήδη εξασκούν τον προγραμματισμό ως επάγγελμα, αλλά και όσοι είναι φοιτητές σε πιο προχωρημένο επίπεδο, θα αποκτήσουν νέες γνώσεις και θα έχουν την ευκαιρία να δουν πώς ένας αναγνωρισμένος κορυφαίος προγραμματιστής της γλώσσας προσεγγίζει τις βασικές αρχές της τέχνης του.
- Παρέχει ευρεία γνώση
Το πρώτο μισό του βιβλίου καλύπτει ένα ευρύ φάσμα απαραίτητων εννοιών, τεχνικών σχεδίασης και προγραμματισμού, χαρακτηριστικών της γλώσσας και βιβλιοθηκών. Με όλα αυτά θα μπορείτε να συντάξετε προγράμματα με είσοδο, έξοδο, υπολογισμούς και απλά γραφικά. Το δεύτερο μισό εξερευνά πιο εξειδικευμένα θέματα, όπως επεξεργασία κειμένου και δοκιμές, ενώ παρουσιάζει επίσης άφθονο υλικό αναφοράς. Παρέχεται επίσης πηγαίος κώδικας και συμπληρώματα που θα υποστηρίζουν το έργο σας από το website του συγγραφέα.

24χ17 εκ., 1234 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 005.13 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Γλώσσες προγραμματισμού)
Άλλα πρόσωπα: Ελπίδα Κουτσοκέρα (Μεταφραστής)
ISBN: 978-960-7182-54-8
ISBN (10ψήφιο): 960-7182-54-5
Βάρος: 2.047 κιλά
Εκδότης: Παπασωτηρίου
Έτος Κυκλοφορίας: 2009
Γράψε τη δική σου κριτική
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon
Εξαντλήθηκε
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.