Διαγωνισμοί Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Η μέθοδος Project "βήμα προς βήμα"
(Ένας χρήσιμος οδηγός με ιδέες και προτάσεις για την ανάπτυξη σχεδίων εργασίας)
Συγγραφέας:   Ελένη Χ. Καρυδά


Offer
Στο βιβλίο αυτό περιγράφονται αναλυτικά τα στάδια ανάπτυξης ενός σχεδίου εργασίας με βάση τις ανάγκες των Αναλυτικών Προγραμμάτων Σπουδών και του Διαθεματικού Ενιαίου Πλαισίου Προγραμμάτων Σπουδών.

Τα δύο πρώτα μέρη του βιβλίου αναφέρονται στη φύση, στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και στις προϋποθέσεις εφαρμογής της μεθόδου Project στην εκπαιδευτική πράξη. Το τρίτο μέρος περιλαμβάνει πρωτότυπες και καινοτόμες δραστηριότητες μάθησης, οι οποίες μπορούν να αξιοποιηθούν στο πλαίσιο της υλοποίησης ενός σχεδίου εργασίας. Στο τέταρτο και τελευταίο μέρος του βιβλίου υπάρχουν προτάσεις με διαθεματικά σχέδια εργασίας.

Οι κατευθυντήριες γραμμές που δίνονται τόσο στο θεωρητικό όσο και στο πρακτικό μέρος
της παρούσας εργασίας παρέχουν την ευκαιρία στους αναγνώστες να κατανοήσουν τη βασική δομή ανάπτυξης ενός σχεδίου εργασίας και να δημιουργήσουν οι ίδιοι νέα και πρωτότυπα σχέδια εργασίας μέσα από τις δικές τους ιδέες και προτάσεις.

Ευελπιστούμε το βιβλίο αυτό να γίνει ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια των εκπαιδευτικών όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, ιδίως εκείνων που δεν είχαν έως τώρα την ευκαιρία να εκπονήσουν οι ίδιοι ένα σχέδιο εργασίας με τρόπο συστηματικό και οργανωμένο.

24χ17 εκ., 335 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 370 (Εκπαίδευση), 379.2 (Εκπαιδευτική πολιτική)
ISBN: 978-960-449-886-4
ISBN (10ψήφιο): 960-449-886-Χ
Βάρος: 0.588 κιλά
Εκδότης: Σαββάλας
Έτος Κυκλοφορίας: 2009
Γράψε τη δική σου κριτική
17.70
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

13.81
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Η Ελένη Χ. Καρυδά είναι εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Σχολική Σύμβουλος Δημοτικής Εκπαίδευσης και συγγραφέας. Σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου ολοκλήρωσε και τις μεταπτυχιακές της σπουδές (M.Ed. Εφαρμοσμένη Παιδαγωγική, Ph.D. Διδακτική Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης). Έχει ασχοληθεί θεωρητικά και ερευνητικά με θέματα που αφορούν το περιεχόμενο και το πλαίσιο της διδασκαλίας, με εστίαση στη διδακτική μεθοδολογία στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση. Στα πλαίσια των επιστημονικών δραστηριοτήτων της έχει εκδώσει τα συγγράμματα: Σχεδιασμός και Υλοποίηση Σχολικών Δραστηριοτήτων, εκδ. Π. Κυριακίδη Α.Ε., Αθήνα, 2006, Τα Χαϊκού στο Σχολείο: η Περιβαλλοντική Εκπαίδευση μέσα από την ποίηση, εκδ. Χρήστος Ε. Δαρδανός, Αθήνα, 2006.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.