Διαγωνισμοί Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Εγχειρίδιο χειρουργικής
(Αλγόριθμοι)

Εγχειρίδιο χειρουργικής
Με ιδιαίτερη χαρά δέχτηκα να προλογίσω το βιβλίο «Εγχειρίδιο Χειρουργικής και Αλγόριθμοι» των συναδέλφων της Α΄ Χειρουργικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Ι. Γκρινιάτσου, Π. Μιχαήλ και Η. Μπαστούνη.
Η χαρά απορρέει αφενός από το γεγονός ότι ένα χρήσιμο εργαλείο έρχεται να προστεθεί στη φαρέτρα των φοιτητών μας και των νέων ιατρών ειδικευομένων και ειδικευμένων ιδιαίτερα στη χειρουργική και, αφετέρου, από τα ονόματα των συγγραφέων τα οποία αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα του βιβλίου. Επιπλέον οι συγγραφείς εκτός από τη δική τους εμπειρία έχουν συμπεριλάβει και την εμπειρία και άλλων διακεκριμένων συναδέλφων τους από το χώρο της χειρουργικής.
Ήδη ο τίτλος με την προσθήκη της λέξεως «Αλγόριθμοι» δίνει το στίγμα της προσπάθειας των συγγραφέων, η οποία έχει ως στόχο την κωδικοποίηση των στοιχείων κάθε θεματικής ενότητας στη Χειρουργική, παρέχοντας ευχερή και ταχεία πρόσβαση στη διάγνωση και τη θεραπεία.
Η προσπάθεια αυτή είναι τιτάνια αν αναλογισθεί κανείς το μέγεθος που έχει λάβει τα τελευταία χρόνια η Ιατρική τόσο από πλευράς διαγνωστικής όσο και θεραπευτικής.
Οι συγγραφείς και οι συνεργάτες τους, εμπνευσμένοι πανεπιστημιακοί δάσκαλοι οι περισσότεροι και ικανοί χειρουργοί, συγκέντρωσαν στο εγχειρίδιο αυτό ό,τι νεότερο υπάρχει στο χώρο τους, παρέχοντας παράλληλα μεθοδολογικές προσεγγίσεις του συμπτώματος αλλά και καθολικά του ασθενούς.
Πιστεύω ότι η έκδοση αυτού του βιβλίου καλύπτει μια εμφανή ανάγκη και είναι μία ευγενής προσφορά των συγγραφέων του, τους οποίους συγχαίρω θερμά και εύχομαι η γνώση που περιέχεται σ? αυτό να γίνει προσιτή σε κάθε φοιτητή και ιατρό.

(από τον πρόλογο του Χρ. Κίττα, Καθηγητής Ιστολογίας-Εμβρυολογίας, Πρύτανη Πανεπιστημίου Αθηνών)

29χ21 εκ., 582 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 617 (Χειρουργική)
ISBN: 978-960-372-098-0
ISBN (10ψήφιο): 960-372-098-4
Βάρος: 1.803 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2007
Γράψε τη δική σου κριτική
80.76
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

71.88
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.