Διαγωνισμοί Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Ασκήσεις ηλεκτρικών κυκλωμάτων

Ασκήσεις ηλεκτρικών κυκλωμάτων
Το βιβλίο αυτό περιέχει ένα σημαντικό αριθμό επιλεγμένων ασκήσεων που αφορούν την ανάλυση των ηλεκτρικών κυκλωμάτων στο πεδίο της συχνότητας. Αποτελεί απαραίτητο βοήθημα για την κατανόηση της ύλης που περιέχεται στο βιβλίο του συγγραφέα "Ανάλυση Ηλεκτρικών Κυκλωμάτων - Τόμος Β΄. Μεγάλο μέρος των ασκήσεων που περιέχει προέρχονται από τις προτεινόμενες για επίλυση ασκήσεις του βιβλίου του συγγραφέα. Σ΄ αυτές έχουν προστεθεί και επιλεγμένες ασκήσεις, ορισμένες από τις οποίες ήταν θέματα εξετάσεων. Οι ασκήσεις που περιέχει αφορούν την Ημιτονοειδή Μόνιμη Κατάσταση, την Απόκριση Συχνότητας, την Ισχύ και την Ενέργεια στην Ημιτονοειδή Μόνιμη Κατάσταση, τα Τριφασικά Κυκλώματα, τις Σειρές Fourier, το Μετασχηματισμό Fourier, το Μετασχηματισμό Laplace και τα Δίθυρα Δίκτυα.

Η έκταση και η μορφή της θεωρίας είναι τέτοια που για την κατανόησή της απαιτείται η επίλυση κατάλληλων ασκήσεων. Στόχος του βιβλίου αυτού είναι να αποτελέσει πολύτιμο βοήθημα - συμπλήρωμα για τους φοιτητές που διδάσκονται τα ηλεκτρικά κυκλώματα. Έμφαση έχει δοθεί στην κατανόηση των θεωρημάτων και των βασικών τεχνικών που εφαρμόζονται στην ανάλυση των ηλεκτρικών κυκλωμάτων στο πεδίο της συχνότητας. Για κάθε άσκηση έγινε επιλογή του πιο πρόσφορου και υποδειγματικού τρόπου επίλυσης.

24χ17 εκ., 455 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Ξάνθη
Αριθμός τόμου: 2 από 2
ISBN Set: 960-92731-0-6
ISBN13 Set: 978-960-92731-0-7
Ταξινόμιση DDC: 621.381 5 (Ηλεκτρικά κυκλώματα)
ISBN: 978-960-92731-2-1
ISBN (10ψήφιο): 960-92731-2-2
Βάρος: 0.949 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2009
Γράψε τη δική σου κριτική
35.67
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

32.10
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Παπαμάρκος, Νικόλαος Η.
Ο κ.Νικόλαος Παπαμάρκος είναι καθηγητής και διευθυντής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Δ. Π. Θράκης. Έλαβε το δίπλωμα του μηχανολόγου - ηλεκτρολόγου μηχανικού της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π. Θεσσαλόνικης το 1979 και το διδακτορικό δίπλωμα του τμήματος ηλεκτρολόγων μηχανικών και μηχανικών υπολογιστών του Δ.Π. Θράκης το 1986. Ασχολείται, για πάνω από δέκα χρόνια, με τη διδασκαλία του μαθήματος "Ψηφιακή επεξεργασία και ανάλυση εικόνας" σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο. Τα κύρια ερευνητικά του ενδιαφέροντα αναφέρονται στις περιοχές: ψηφιακή επεξεργασία σημάτων, ψηφιακή επεξεργασία και ανάλυση εικόνας, αναγνώριση προτύπων, νευρωνικά δίκτυα, ασαφής λογική και αλγόριθμοι βελτιστοποίησης. Στις περιοχές αυτές έχει δημοσιεύσει πάνω από 100 επιστημονικές περιοδικά και πρακτικά διεθνών συνεδρίων. Είναι μέλος του ΤΕΕ και Senior Member της ΙΕΕΕ.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.