Διαγωνισμοί Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Ομαδοσυνεργατική διδασκαλία και μάθηση στην προσχολική εκπαίδευση
(Θεωρία και πρακτικές εφαρμογές)
Συγγραφέας:   Κατερίνα Καζέλα


Offer
Η ομαδοσυνεργατική διδασκαλία και μάθηση στην προσχολική εκπαίδευση φαίνεται να προβάλλει τα τελευταία χρόνια ως ένα απαραίτητο πλαίσιο το οποίο δίνει τη δυνατότητα στο παιδί της προσχολικής ηλικίας να μυηθεί σε διαδικασίες που θα το βοηθήσουν να μάθει από νωρίς να συνυπάρξει, να έρθει σε επαφή με συλλογικά φαινόμενα και καταστάσεις και να αποκτήσει αξίες όπως η συνεργασία, η αλληλοβοήθεια, ο σεβασμός και η επικοινωνία.

Στο βιβλίο αυτό επιχειρείται η παρουσίαση των βασικών αρχών της ομαδοσυνεργατικής διδασκαλίας και μάθησης, ενώ παράλληλα καθορίζεται το πλαίσιο υλοποίησής της στο επίπεδο της προσχολικής τάξης. Επίσης γίνεται προσπάθεια αποτύπωσης αυτών των αρχών σε πρακτικό επίπεδο μέσα από τη συστηματική εφαρμογή τους στο Αναλυτικό πρόγραμμα της Προσχολικής εκπαίδευσης και ειδικότερα στο πλαίσιο ανάπτυξης και υλοποίησης θεματικών προσεγγίσεων, σχεδίων εργασίας και δραστηριοτήτων επικεντρωμένων σε ένα γνωστικό αντικείμενο.

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς κυρίως της προσχολικής εκπαίδευσης, φοιτητές παιδαγωγικών τμημάτων, σχολικούς συμβούλους, οι οποίοι μπορούν να αντλήσουν ιδέες και πρακτικές για μύηση των παιδιών στο συνεργατικό τρόπο εργασίας.

21χ14 εκ., 223 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 372 (Εκπαίδευση, Προσχολική)
ISBN: 978-960-210-445-3
ISBN (10ψήφιο): 960-210-445-7
Βάρος: 0.334 κιλά
Εκδότης: Οδυσσέας
Έτος Κυκλοφορίας: 2009
Γράψε τη δική σου κριτική
13.85
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

10.39
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.