Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Ανάλυση και σχεδίαση αναλογικών ολοκληρωμένων κυκλωμάτων

Offer
Το βιβλίο αυτό αποτελεί μια ενημερωμένη, λεπτομερή, και σε βάθος μελέτη της ανάλυσης και της σχεδίασης αναλογικών ολοκληρωμένων κυκλωμάτων.

Οι συγγραφείς συνδυάζουν τη σχεδίαση διπολικών, CMOS, και BiCMOS αναλογικών ολοκληρωμένων κυκλωμάτων με μια ενοποιημένη παρουσίαση που τονίζει τις ομοιότητές τους και επισημαίνει τις διαφορές τους. Έτσι, οι αναγνώστες αποκτούν πολύτιμα στοιχεία για τα σχετικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα αυτών των σημαντικών τεχνολογιών.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του βιβλίου:
- Κάλυψη θεμάτων τεχνολογίας αιχμής: Η νέα έκδοση παρουσιάζει περισσότερο προηγμένα ηλεκτρονικά χαρακτηριστικά συσκευών CMOS, όπως οι επιδράσεις μικρού μήκους καναλιού, η ασθενής αντιστροφή, και ο ιονισμός κρούσης.
- Τελευταίας γενιάς διεργασίες ολοκληρωμένων κυκλωμάτων: Το βιβλίο παρουσιάζει τον τρόπο παραγωγής των σύγχρονων ολοκληρωμένων κυκλωμάτων, αλλά και πρόσφατες εξελίξεις όπως τα διπολικά τρανζίστορ ετεροεπαφής, η διασύνδεση χαλκού, και τα διηλεκτρικά υλικά χαμηλής διαπερατότητας.
- Προσέγγιση των διπολικών κυκλωμάτων και των κυκλωμάτων CMOS με ενιαίο τρόπο: Οι αναγνώστες καθοδηγούνται βήμα προς βήμα στη σχεδίαση ενισχυτών πυριτίου.
- Ανοιχτά σχεδιαστικά προβλήματα: Αρκετά ανοιχτά σχεδιαστικά προβλήματα, τα οποία περιλαμβάνονται στο σύνολο των ασκήσεων, εξοικειώνουν τον αναγνώστη με πραγματικές καταστάσεις.
- Εκτενής χρήση του SPICE: Το SPICE αποτελεί απαραίτητο εργαλείο για πολλά από τα παραδείγματα των προβλημάτων.

Επίσης, σε αυτή την έκδοση υπάρχει ένα νέο κεφάλαιο το οποίο καλύπτει πλήρως τους διαφορικούς ενισχυτές και την ανάδραση κοινού σήματος· θα βρείτε επίσης νέο υλικό σχετικά με την ανάλυση κυκλωμάτων με ανάδραση με χρήση του λόγου επιστροφής, αλλά και την ανάλυση με δίθυρα κυκλώματα· επίσης η έκδοση αυτή προσφέρει νέα κάλυψη των τελεστικών ενισχυτών MOS αντιστάθμισης με δύο βαθμίδες, των τελεστικών ενισχυτών μιας βαθμίδας, και της ένθετης αντιστάθμισης Miller.

24χ17 εκ., 1228 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 537.5 (Ηλεκτρονική), 621.381 5 (Ηλεκτρονικά κυκλώματα)
Άλλα πρόσωπα: Συλλογικό έργο (Μεταφραστής) , Κωνσταντίνος Ψυχαλινός (Μεταφραστής) , Κωνσταντίνος Ψυχαλινός (Επιμελητής) , Ασημίνα Σπανίδου (Μεταφραστής) , Νικόλαος Κοντογιαννόπουλος (Μεταφραστής) ,
ISBN: 978-960-461-071-6
ISBN (10ψήφιο): 960-461-071-6
Βάρος: 2.154 κιλά
Εκδότης: Κλειδάριθμος
Έτος Κυκλοφορίας: 2007
Γράψε τη δική σου κριτική
89.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

66.75
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.