12 μαθήματα για την ζωή που διδάχτηκα από τον κήπο μου
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

12 μαθήματα για την ζωή που διδάχτηκα από τον κήπο μου

Πνευματική καθοδήγηση από τον λαχανόκηπο

Vivian Elisabeth Glyck

Χρησιμοποιώντας την κηπουρική σαν μεταφορά για την ανθρώπινη φύση, η Βίβιαν Γκλυκ μας δείχνει πως αν φροντίζουμε σωστά την ζωή μας, αυτή μπορεί να ανθίσει και να αναπτυχθεί, κατά τον ίδιο τρόπο που ένας κήπος, με την σωστή φροντίδα, θα ευδοκιμήσει και θα παράγει πολλά λουλούδια και καρπούς. Τα φιλικά, εύστοχα και συχνά πνευματώδη ανέκδοτα της Βίβιαν, μεταμορφώνουν της αφηρημένες πνευματικές αρχές σε πρακτική σοφία που μπορεί να ενσωματωθεί στην καθημερινή ζωή. Οι μεταμορφωτικές εμπειρίες που βίωσε στον κήπο και στην ζωή της - από την χαρά του να βλέπει τις ντομάτες της να ωριμάζουν και να γίνονται ζουμερές και κόκκινες μέχρι την περίοδο κατά την οποία αντιμετώπιζε μια ασθένεια απειλητική για την ζωή της, αφήνοντας τους γιατρούς άναυδους - προσδίδουν αυθεντικότητα στα λόγια της. Το 12 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΥ ΔΙΔΑΧΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΗΠΟ ΜΟΥ θα βοηθήσει όποιον έχει συλλογιστεί τα λάθη που διέπραξε στις σχέσεις του, όποιον έχει αναζητήσει τις απαντήσεις μέσα του. Αυτό το πολύτιμο βιβλίο μιλά για την χαρά και τον πόνο της ανάπτυξης και εξυμνεί τους καρπούς που μπορούμε να αποκομίσουμε όταν αφουγκραζόμαστε τις αλήθειες που υπαγορεύει η διαίσθησή μας.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Ελευθερία Μαντζώρου

Ελευθερία Μαντζώρου (Μεταφραστής)

Η Ελευθερία Μαντζώρου γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 18 Απριλίου του 1976. Η πρώτη της επαφή με τον κλάδο της θεραπευτικής έγινε μέσα από τα κέντρα περίθαλψης άγριας πανίδας ΕΚΠΑΖΠ και ΣΠΠΑΖ, όπου εργάστηκε ως εθελόντρια επί ένα έτος περίπου. Έχει συμμετάσχει στα Προγράμματα Φυσικής Καλλιέργειας με τον Masanobu Fukuoka στο Νομό Πέλλας. Ταξίδεψε στην Ταϊλάνδη, όπου διδάχτηκε το παραδοσιακό Τhai Massage στη σχολή της Lek Chaiya. Επίσης, είναι απόφοιτος του Chiang Mai Old Medicine Hospital, μιας σχολής αναγνωρισμένης από το Υπουργείο Παιδείας της Ταϊλάνδης. Τα τελευταία χρόνια διδάσκει Τhai Massage στην Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής.

Vivian Elisabeth Glyck (Συγγραφέας)

Η Βίβιαν Ελίζαμπεθ Γκλυκ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Νέα Υόρκη. Είναι επαγγελματίας στον κλάδο του μάρκετινγκ κι έχει ειδικευτεί ως σύμβουλος υγείας. Επίσης, ασχολείται με τις εναλλακτικές θεραπείες. Ζει σε ένα προάστιο της Βοστόνης.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
132
Διαστάσεις:
18x12
Βάρος:
0.161 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση