1015 παιχνίδια και συνδυασμοί ασκήσεων στο σχολικό και παιδικό αθλητισμό
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

1015 παιχνίδια και συνδυασμοί ασκήσεων στο σχολικό και παιδικό αθλητισμό

Αθλοπαιδιές, στίβος, τέννις, αθλήματα υγρού στίβου

W. Bucher

16.92€ -0% 16.84€

Είναι πολύ σημαντικό, κατά την ώρα του μαθήματος της φυσικής αγωγής ή στη διάρκεια της προπονητικής μονάδας, αλλά και σε κάθε πρόγραμμα γυμναστικής να υπάρχει ποικιλία και πρωτοτυπία στις ασκήσεις, ώστε ν` αποφεύγεται η μονοτονία και να διεγείρεται συνεχώς το ενδιαφέρον των ασκουμένων. Αυτή η ποικιλία έγκειται στις γνώσεις του γυμναστή και στη δημιουργική του ικανότητα.
Το `1015 παιχνίδια και συνδυασμοί ασκήσεων στο σχολικό και παιδικό αθλητισμό` περιέχει ασυνήθιστα παιχνίδια και έξυπνους συνδυασμούς ασκήσεων και προασκήσεων, ομαδοποιημένους ανάλογα με το άθλημα για το οποίο είναι κατάλληλοι και ταξινομημένους με μεθοδολογική σειρά. Αυτά μπορούν να εφαρμοστούν συνδυασμένα στα πιο διαδεδομένα αθλήματα όπως στο ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, στίβο, χάντμπολ, ενόργανη γυμναστική, κολύμβηση, υδατοσφαίριση κ.ά.
Η έκδοση του βιβλίου εμπλουτίζει την υπάρχουσα αθλητική βιβλιογραφία, συμβάλλει στην ανανέωση των προγραμμάτων προπόνησης με καινούρια στοιχεία, αλλά και προωθεί τη δημιουργία νέων αθλημάτων και σπορ.
Απευθύνεται σε καθηγητές φυσικής αγωγής, δίνοντας νέες προτάσεις για την οργάνωση του μαθήματος, σε φοιτητές των ΤΕΦΑΑ και ιδιαίτερα σε προπονητές παιδικών και εφηβικών ομάδων αφού περιέχονται ασκήσεις και προασκήσεις που είναι κατάλληλες για το βασικό, εποικοδομητικό στάδιο προπόνησης και το σχολικό αθλητισμό.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Ελένη Φλεμετάκη (Μεταφραστής)


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Θεσσαλονίκη
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
266
Διαστάσεις:
20x14
Βάρος:
0.386 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση