10 έξυπνες αποφάσεις για μια γυναίκα πριν τα 40
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

10 έξυπνες αποφάσεις για μια γυναίκα πριν τα 40

Tessina, Tina B.

13.44€ -25% 10.08€

Αν μπορείτε να αποφασίστε γρήγορα και σωστά, μπορείτε και να αξιοποιήστε πλήρως τη δύναμή σας: ως γυναίκα, ως επαγγελματίας, ως μητέρα, ως σύντροφος, ως φίλη. Με άλλα λόγια, οι σωστές αποφάσεις δίνουν την ελευθερία και τη δύναμη να ανακαλύψετε τον ίδιο τον εαυτό σας, να αντιμετωπίζετε με επιτυχία τις προκλήσεις της ζωής. Οι 10 πιο έξυπνες αποφάσεις που μπορεί να πάρει μια γυναίκα για να βελτιώσει την προσωπική, επαγγελματική και οικονομική της κατάσταση, αλλά και τα απτά αποτελέσματα που έχει η πρακτική εφαρμογή τους. Από τα καλύτερα βιβλία για γυναίκες που έχω διαβάσει ποτέ. Ένας πρακτικός οδηγός που δείχνει πώς μια γυναίκα μπορεί σταδιακά να πραγματοποιήσει όλα τα όνειρά της και τις επιθυμίες της. Πολύτιμο για όσες γυναίκες δεν αρκούνται σε συζητήσεις για το πώς θα μπορούσε ν` αλλάξει η ζωή τους, αλλά επιζητούν χειροπιαστά αποτελέσματα προς αυτή τη κατεύθυνση.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Tessina, Tina B. (Συγγραφέας)

H Tina Tessina έχει 20 και πλέον χρόνια εμπειρίας ως σύμβουλος σε θέματα ανθρωπίνων σχέσεων. Το συγγραφικό της έργο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τα βιβλία "Ζώντας ελεύθερη με το σύντροφο σας", "Αυτάρκεια και αυτονομία", "Αποκτώντας την αυτοπεποίθηση που τόσο έχετε ανάγκη", κ.ά. Η δρ. Tessina έχει εμφανιστεί επανειλημμένα σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές με μεγάλη απήχηση στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Μπουκαούρη, Ελένη

Μπουκαούρη, Ελένη (Μεταφραστής)

Η Ελένη Μπουκαούρη γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε Γαλλική Λογοτεχνία, Γλωσσολογία και Ιστορία στο Στρασβούργο. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος στον τομέα των Διεθνών Ειδήσεων, στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και στο ραδιοσταθμό "Φλας". Έχει εκδώσει τρεις ποιητικές συλλογές στις εκδόσεις Γαβριηλίδη. Η συλλογή διηγημάτων "Οχτωμισάρια" είναι το πρώτο της πεζογράφημα.

Εκδότης:
Έτος κυκλοφορίας:
2001
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
284
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.346 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση