Ένα μολυβένιο ευζωνάκι στη χώρα των ηρώων – Νο 3
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ένα μολυβένιο ευζωνάκι στη χώρα των ηρώων – Νο 3

Μαρία και Πηνελόπη Μωραΐτου

7.40€ -10% 6.66€

Ο µικρός Δαµιανός δεν συµπαθεί τις εθνικές γιορτές. Όταν όµως η τροµερή µάγισσα Λησµονίτσα απειλεί να τις εξαφανίσει, όλα αλλάζουν!
Το θαρραλέο αγόρι παρέα µε το γενναίο µολυβένιο Ευζωνάκι του, θα ταξιδέψουν στη χώρα των ηρώων πάνω σε ένα ιπτάµενο τσαρούχι, για να βρουν το µυστικό που ενώνει τους Έλληνες. Θα τα καταφέρουν; Τι θα γίνει αν χαθούν οι εθνικές γιορτές;
Ένα θαυµαστό ταξίδι µε τις ιστορίες της Γιαγιάς Παράδοσης µόλις τώρα ξεκινά! Ελάτε, παιδιά!

Η Σειρά «Ιστορίες µε τη Γιαγιά Παράδοση» είναι ένα πολύτιµο εκπαιδευτικό εργαλείο για δασκάλους, γονείς, παιδαγωγούς και κατηχητές.

Ηλικίες: Από 6 ετών

Πηνελόπη Μωραΐτου: Η Πηνελόπη Μωραϊτου είναι εκπαιδευτικός, συγγραφέας, διδάκτωρ Φιλολογίας Πανεπιστηµίου Αθηνών και ασχολείται µε την παιδική λογοτεχνία. Είναι Γενική Διευθύντρια του Ερευνητικού Ιδρύµατος Πολιτισµού και Εκπαίδευσης.

Μαρία Μωραΐτου: Είναι εκπαιδευτικός µε Diploma στη διδασκαλία της ελληνικής ως ξένης γλώσσας (BA από το University of Heartforshiree, MA Edu στην Παιδαγωγική από το University of Nicosia).

Άλλα έργα τους που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις µας: Το Έπος του 1940 –
25η Μαρτίου 1821 – Η περιπέτεια µιας λαµπάδας – Δύο σταγόνες νερού σε απίθανες περιπέτειες – Το αμπέλι της αγάπης και το άτακτο τσαμπί.

Νίκη Λεωνίδου: Σπούδασε Οπτική Επικοινωνία σε Σχολή Καλών Τεχνών στην Αγγλία και δουλεύει ως εικονογράφος από το 2001. Οι δουλειές της περιλαµβάνουν παιδικό παραµύθι, εκπαιδευτικό βιβλίο, εξώφυλλα, µυθολογία τοιχογραφίες κ.ά. Περισσότεροι από 180 τίτλοι έχουν εκδοθεί σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Νίκη Λεωνίδου

Νίκη Λεωνίδου (Εικονογράφος)

Η Νίκη Λεωνίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε οπτική επικοινωνία σε σχολή καλών τεχνών στην Αγγλία. Ασχολείται με την εικονογράφηση παιδικού βιβλίου από το 2002. Περισσότεροι από 90 τίτλοι βιβλίων έχουν εκδοθεί στην Ελλάδα και στις Η.Π.Α. με δουλειά της. Είναι μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών, της SCBWI, της ΙBBY και της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς. Περισσότερα στον ιστότοπο: www.nikileonidou.com.


Μαρία και Πηνελόπη Μωραΐτου (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
48
Διαστάσεις:
28x21
Βάρος:
0.16 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση