Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Είσαι συγγραφέας; Δημοσίευσε μόνος σου το βιβλίο σου.

Η υπηρεσία Print on Demand του CaptainBook.gr, παρέχει τη δυνατότητα σε συγγραφείς (πεζογράφους, ποιητές, συγγραφείς πανεπιστημιακών βιβλίων, δοκιμιογράφους, δημιουργούς comix, φωτογράφους κα.) να προχωρήσουν στην αυτό-έκδοση του βιβλίου τους σε όσα αντίτυπα επιθυμούν και σε τιμές εξαιρετικά χαμηλές.


Συμπληρώστε τη φόρμα με τις προδιαγραφές του βιβλίου σας κι εμείς θα σας στείλουμε άμεσα την προσφορά μας.


Η υπηρεσία Print on Demand του CaptainBook.gr σας προσφέρει τις εξής επιλογές:

α) Μας στέλνετε έτοιμα τα αρχεία του βιβλίου σας σε ηλεκτρονική μορφή κι εμείς αναλαμβάνουμε να σας το παραδώσουμε σε μορφή τυπωμένου βιβλίου και σε όσα αντίτυπα εσείς επιθυμείτε. (Ανεξάρτητη έκδοση με δική σας επωνυμία).
β) Μας στέλνετε το βιβλίο σας σε ηλεκτρονική μορφή και εμείς αναλαμβάνουμε, σε συνεργασία με έμπειρους διορθωτές/επιμελητές και γραφίστες (πάντα σε συνεχή συνεννόηση μαζί σας), να σας το παραδώσουμε φιλολογικά επιμελημένο και αισθητικά άψογο, σε μορφή τυπωμένου βιβλίου και σε όσα αντίτυπα εσείς επιθυμείτε (Αυτοέκδοση με τη δική μας επωνυμία αν το επιθυμείτε).Παράλληλα μπορούμε να σας παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ:  • Δυνατότητα έκδοσης του βιβλίου σας με την επωνυμία του εκδοτικού μας οίκου CaptainBook.gr (Σε αυτή την περίπτωση το βιβλίο πρέπει να τυπωθεί σε πάνω από 100 τεμ. και προωθείται δωρεάν μέσω του μηνιαίου newsletter μας, στην ενότητα «Νέες Κυκλοφορίες», προωθείται μέσω e-mail σε όλους τους εγγραμμένους παραλήπτες μας, σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας και της Κύπρου και σε όλους τους δημοσιογράφους και τα έντυπα της ελληνικής επικράτειας. Αυτή η δωρεάν υπηρεσία αφορά μόνο βιβλία που τα έχουμε προηγουμένως ελέγξει ως προς το περιεχόμενο, τα έχουν επιμεληθεί και διορθώσει επαγγελματίες συνεργάτες μας, έχει δημιουργήσει και επιμεληθεί ειδικός γραφίστας το εξώφυλλό τους, πάντα σε συνεννόηση με τον συγγραφέα, και γενικά βιβλία που συνάδουν με την αισθητική και την ποιότητα των εκδόσεων του CaptainBook.gr. Σε κάποιες περιπτώσεις, όταν θεωρήσουμε ότι το βιβλίο ξεχωρίζει για την εξαιρετική ποιότητα του περιεχομένου του, αλλά και ότι ταιριάζει με τις προϋποθέσεις που έχουμε θέσει για τη συγκεκριμένη κατηγορία, το προβάλουμε δωρεάν για έναν μήνα στην πρώτη σελίδα του site μας, στην ενότητα «βιβλίο του μήνα»).
  • Δυνατότητα να καταχωρηθεί το βιβλίο σας στη βάση δεδομένων της ΒΙΒΛΙΟΝΕΤ και να εμφανίζεται σε όλες τις μηχανές αναζήτησης των ηλεκτρονικών και φυσικών βιβλιοπωλείων (Δωρεάν, είτε το βιβλίο φέρει την επωνυμία μας είτε τη δική σας).
  • Νούμερο ISBN, το οποίο είναι απαραίτητο για τη διακίνησή του στη αγορά. (Δωρεάν, είτε το βιβλίο φέρει την επωνυμία μας είτε τη δική σας).
  • Ενημέρωση με δελτίο Τύπου για την έκδοση του βιβλίου, μέσω e-mail, όλων των βιβλιοπωλείων, των περιοδικών και εφημερίδων πανελλαδικώς και των εγγεγραμμένων χρηστών μας. (Η υπηρεσία είναι δωρεάν και αφορά μόνο τα βιβλία που εκδίδονται με την επωνυμία μας).
  • Μεγάλο αριθμό από σελιδοδείκτες για την προώθηση του βιβλίου σας.
  • Πώληση του βιβλίου σας από το ηλεκτρονικό μας βιβλιοπωλείο. (Δωρεάν, είτε το βιβλίο φέρει την επωνυμία μας είτε τη δική σας).
  • Καθοδήγηση για είσπραξη συγγραφικών δικαιωμάτων από κάθε τίτλο που εκδίδετε (ανέρχονται κατά μέσο όρο σε 400 ευρώ ανά τίτλο).
  • Συμβουλές για τη διακίνηση του βιβλίου σας στο εξωτερικό.

Επιπλέον έχουμε τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε εξαιρετικά οικονομικές λύσεις και υπηρεσίες για την αποτελεσματική διακίνηση και προώθηση του βιβλίου σας (π.χ. διαφήμιση στο ίντερνετ, facebook, google, εκδηλώσεις παρουσίασης, κατασκευή αφισών ή διαφημιστικών μπάνερ, προβολή σε βιβλιοπωλεία κ.λπ.)

Μπορείτε να δείτε τις εκδόσεις, που φέρουν την επωνυμία μας, ΕΔΩ.

Περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία print on demand:

Η υπηρεσία Print on Demand παρέχει τη δυνατότητα εκτύπωσης ενός βιβλίου με ψηφιακό τρόπο (χωρίς φιλμ και μηχανές εκτύπωσης offset) σε όσα αντίτυπα επιθυμεί ο πελάτης, ξεκινώντας από τον αριθμό 1. (Ωστόσο, είναι ευνόητο ότι όσο μειώνεται ο αριθμός αντιτύπων, τόσο αυξάνεται η τιμή ανά αντίτυπο). Το κόστος τής παραδοσιακής εκτύπωσης με μηχανές offset είναι αρκετά μεγάλο, ώστε δεν είναι συμφέρον οικονομικά να τυπωθούν λιγότερα από 800 αντίτυπα τη φορά. Όμως η εναλλακτική δυνατότητα της ψηφιακής παραγωγής βιβλίου (με τα εξαιρετικά χαμηλά κόστη και τους ταχύτατους χρόνους παράδοσης) μας δίνει την ευκαιρία να παράγουμε ένα εξίσου άψογο αποτέλεσμα, χωρίς τον κίνδυνο να μείνουν αδιάθετα αντίτυπα στην αποθήκη μας. Σε περίπτωση όμως που χρειάζεστε μια έκδοση μεγάλου τιράζ (από 800 αντίτυπα και πάνω), σε παραγωγή όφσετ, και με αρκετά χαμηλό κόστος ανά τεμάχιο, μπορούμε ευχαρίστως να την αναλάβουμε.

Οι άνθρωποι του CaptainBook.gr, λόγω της μακρόχρονης επαφής μας με όλους τους τομείς της εκδοτικής παραγωγής, γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να διαβαστούν με προσοχή και ακόμα πόσο πιο δύσκολο να εγκριθούν τα έργα πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων από τις επιτροπές αξιολόγησης των εκδοτικών οίκων, ώστε να αποφασιστεί η έκδοσή τους. Έτσι, πάρα πολλά αξιόλογα κείμενα (λογοτεχνικά, ποιητικά, επιστημονικά κα.) παραμένουν στην αφάνεια επειδή συνήθως κρίνονται αντιεμπορικά από τους εκάστοτε αξιολογητές. Ωστόσο, τελικός στόχος κάθε δημιουργού είναι να φέρει το έργο του σε επαφή με το κοινό και να αισθανθεί την πληρότητα που προσφέρει η διαπίστωση πως αυτό αφορά και πολλούς άλλους ανθρώπους.

Επιπλέον, στη συνέχεια, διαθέτοντας τα βιβλία σας μόνοι σας στην αγορά με πολύ απλό και εύκολο τρόπο πια (δεν είναι ανάγκη να μπείτε σε διαδικασίες έναρξης επιτηδεύματος κλπ.) λαμβάνετε οι ίδιοι τα ποσοστά από τις πωλήσεις και όχι κάποιος μεσάζοντας εκδότης, με αποτέλεσμα να έχετε πολύ μεγάλες πιθανότητες να επιτύχετε, όχι μόνο απόσβεση των εξόδων σας, αλλά και κέρδη. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης του βιβλίου σας με την επωνυμία του εκδοτικού μας οίκου CaptainBook.gr και σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνουμε εμείς τη διακίνησή του.

Κύριος στόχος του CaptainBook.gr είναι να δουν το φως της δημοσιότητας έργα που θα συμβάλουν στην ανάπτυξη του πολιτισμού μας, ενάντια στο κλίμα εμπορικότητας που έχει επικρατήσει τα τελευταία χρόνια στην αγορά του βιβλίου. Εμείς, με έμπειρους και άριστα καταρτισμένους συνεργάτες στον χώρο της παραγωγής του βιβλίου, έχουμε τη δυνατότητα να σας παραδώσουμε, σε πολύ σύντομο χρόνο, ένα άψογα ψηφιακά τυπωμένο βιβλίο και μάλιστα με το σώμα του δεμένο σε δεκαεξασέλιδα ή οκτασέλιδα (όπως ακριβώς στην εκτύπωση offset). Πρόκειται για μια επαναστατική δυνατότητα που ελάχιστοι επαγγελματίες μπορούν σήμερα να προσφέρουν.

Συμπληρώστε τη φόρμα με τις προδιαγραφές του βιβλίου σας κι εμείς θα σας στείλουμε άμεσα την προσφορά μας.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.