Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Ενδοσκοπήσεις στη γυναικολογία

Ενδοσκοπήσεις στη γυναικολογία
[...] Σκοπός του ανασκοπικού αυτού τεύχους είναι η παρουσίαση των τελευταίων δεδομένων σε θέματα γυναικολογικής ενδοσκόπησης από συναδέλφους με αξιόλογη παρουσία και αντίστοιχη εμπειρία στο γνωστικό αντικείμενο. Περιγράφονται ενδοσκοπικές τεχνικές και αποτελέσματα, αναλύονται ενδείξεις και δίδεται έμφαση στις επιπλοκές και στην ανάπτυξη στρατηγικών για την αποφυγή τους. Είμαστε βέβαιοι ότι το τεύχος αυτό θα αποτελέσει την αφορμή για ένα όμορφο ταξίδι στο μαγευτικό κόσμο της γυναικολογικής ενδοσκόπησης και θα βοηθήσει τον σύγχρονο γυναικολόγο να προσφέρει αποτελεσματικότερη και ασφαλέστερη χειρουργική προσέγγιση στις ασθενείς του.

(Γεώργιος Α. Πάντος, από τον πρόλογο του βιβλίου)

24χ17 εκ., 180 σελίδες
Δέσιμο: Δερματόδετο
Ονομασία σειράς: Ελληνική Μαιευτική και Γυναικολογία
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 618.1 (Γυναικολογία )
Άλλα πρόσωπα: Γεώργιος Α. Πάντος (Επιμελητής) , Ιωάννης Πράπας ,
ISBN: 978-960-6650-00-0
ISBN (10ψήφιο): 960-6650-00-6
Βάρος: 0.585 κιλά
Εκδότης: Καυκάς
Έτος Κυκλοφορίας: 2005
Γράψε τη δική σου κριτική
25.48
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

22.68
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Γρηγόριος Γκριμπίζης είναι λέκτορας μαιευτικής - γυναικολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Εργάζεται στην Α΄Μαιευτική - Γυναικολογική Κλινική στο Γενικό Νοσοκομείο "Παπαγεωργίου" στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ν. Δασκαλίτσης είναι επίκουρος καθηγητής μαιευτικής - γυναικολογίας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Εργάζεται στη Μαιευτική - Γυναικολογική Κλινική του Περιφερειακού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Ο Κωνσταντίνος Δίνας είναι μαιευτήρας γυναικολόγος. Διδάκτωρ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι επιστημονικός συνεργάτης της Α΄Μαιευτικής - Γυναικολογικής Κλινικής στο Γενικό Νοσοκομείο "Παπαγεωργίου" στη Θεσσαλονίκη.

Ο Λεωνίδας Ζεπειρίδης είναι μαιευτήρας γυναικολόγος. Διδάκτωρ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι επιστημονικός συνεργάτης της Α΄Μαιευτικής - Γυναικολογικής Κλινικής στο Γενικό Νοσοκομείο "Παπαγεωργίου" στη Θεσσαλονίκη.

Ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης είναι μαιευτήρας γυναικολόγος. Διδάκτωρ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι επιστημονικός συνεργάτης της Α΄Μαιευτικής - Γυναικολογικής Κλινικής στο Γενικό Νοσοκομείο "Παπαγεωργίου" στη Θεσσαλονίκη.

Ο Γεώργιος Καλλιπολίτης είναι αναπληρωτής καθηγητής Μαιευτικής - Γυναικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται στην Α΄Μαιευτική - Γυναικολογική κλινική στο Γενικό Νοσοκομείο "Αλεξάνδρα", στην Αθήνα.

Ο Ευάγγελος Μακράκης είναι μαιευτήρας-γυναικολόγος. Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ειδικεύθηκε και εργάστηκε σε γυναικολογικά κέντρα της Μεγάλης Βρετανίας και της Ελλάδας. Έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή και τη γυναικολογική ενδοσκόπηση. Το ερευνητικό του έργο είναι πλούσιο και περιλαμβάνει πολλές δημοσιεύσεις και ανακοινώσεις σε διεθνή και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια.

Ο Σέργιος Ι. Μανταλενάκης είναι ομότιμος καθηγητής Μαιευτικής Γυναικολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Ο Σ. Μηλίγκος είναι αναπληρωτής καθηγητής Μαιευτικής - Γυναικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται στην Α΄Μαιευτική - Γυναικολογική κλινική στο Γενικό Νοσοκομείο "Αλεξάνδρα", στην Αθήνα.

Ο Ιωάννης Μπόντης είναι αναπληρωτής καθηγητής Μαιευτικής - Γυναικολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Εργάζεται στην Α΄Μαιευτική - Γυναικολογική κλινική στο Γενικό Νοσοκομείο "Παπαγεωργίου", στην Θεσσαλονίκη.

Ο Ν. Μπόντης είναι ειδικευόμενος μαιευτήρας-γυναικολόγος.

Ο Μηνάς Πασχόπουλος είναι επίκουρος καθηγητής Μαιευτικής - Γυναικολογίας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και εργάζεται στη Μαιευτική - Γυναικολογική Κλινική, στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Ο Γεώργιος Πιστοφίδης είναι μαιευτήρας - γυναικολόγος, MRCOG, στη Μαιευτική - Γυναικολογική Κλινική "Λητώ" στην Αθήνα.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.