Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Ενδομητρίωση

Ενδομητρίωση
[...] Κατά την τελευταία δεκαετία η ενδελεχής μελέτη της ενδομητρίωσης έχει σημειώσει εκπληκτική πρόοδο με την ουσιαστική διερεύνηση των γνώσεων, ως προς την παθογένεια της νόσου, τη φυσιολογία της μήτρας και του ενδομητρίου, τη σταδιοποίηση της νόσου, την αποτελεσματική φαρμακευτική και χειρουργική προσέγγιση, ενώ η τεκμηρίωση του γενετικού πολυπαραγοντικού υπόβαθρου αυτής θα συμβάλει στον προσδιορισμό των γυναικών υψηλού κινδύνου.
Σκοπός αυτού του ανασκοπικού τεύχους είναι όχι μόνο η εντρύφηση στα άδυτα της αινιγματικής αυτής νόσου, αλλά και η βελτίωση της γνώσης που σχετίζεται με την αντιμετώπιση των ασθενών με ενδομητρίωση, με την παρουσίαση των τελευταίων δεδομένων σε βασικό και κλινικό επίπεδο από διακεκριμένους επιστήμονες. (από τον πρόλογο του Γεωργίου Α. Πάντου)

24χ17 εκ., 114 σελίδες
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: Ελληνική Μαιευτική και Γυναικολογία
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 618.1 (Γυναικολογία )
Άλλα πρόσωπα: Γεώργιος Α. Πάντος (Επιμελητής)
ISBN: 978-960-88640-9-2
ISBN (10ψήφιο): 960-88640-9-7
Βάρος: 0.434 κιλά
Εκδότης: Καυκάς
Έτος Κυκλοφορίας: 2005
Γράψε τη δική σου κριτική
20.39
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

18.15
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Ν. Δασκαλίτσης είναι επίκουρος καθηγητής μαιευτικής - γυναικολογίας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Εργάζεται στη Μαιευτική - Γυναικολογική Κλινική του Περιφερειακού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Ο Κωνσταντίνος Δίνας είναι μαιευτήρας γυναικολόγος. Διδάκτωρ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι επιστημονικός συνεργάτης της Α΄Μαιευτικής - Γυναικολογικής Κλινικής στο Γενικό Νοσοκομείο "Παπαγεωργίου" στη Θεσσαλονίκη.

Ο Λεωνίδας Ζεπειρίδης είναι μαιευτήρας γυναικολόγος. Διδάκτωρ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι επιστημονικός συνεργάτης της Α΄Μαιευτικής - Γυναικολογικής Κλινικής στο Γενικό Νοσοκομείο "Παπαγεωργίου" στη Θεσσαλονίκη.

Ο Σέργιος Ι. Μανταλενάκης είναι ομότιμος καθηγητής Μαιευτικής Γυναικολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Ο Ιωάννης Μπόντης είναι αναπληρωτής καθηγητής Μαιευτικής - Γυναικολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Εργάζεται στην Α΄Μαιευτική - Γυναικολογική κλινική στο Γενικό Νοσοκομείο "Παπαγεωργίου", στην Θεσσαλονίκη.

Ο Μηνάς Πασχόπουλος είναι επίκουρος καθηγητής Μαιευτικής - Γυναικολογίας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και εργάζεται στη Μαιευτική - Γυναικολογική Κλινική, στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.