Μια θετική σκέψη για κάθε ημέρα
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Μια θετική σκέψη για κάθε ημέρα

Windy Dryden

Ο Γουίντυ Ντράιντεν, ψυχοθεραπευτής, καθηγητής συμβουλευτικής ψυχολογίας και συγγραφέας, έχει βοηθήσει πολλά άτομα να αποκτήσουν καλύτερο έλεγχο της ζωής τους και να αντιμετωπίσουν προβλήματα που ταλαιπωρούν όλους μας, όπως είναι η ζήλια, ο θυμός, οι ενοχές και η ντροπή. Σκοπός του είναι να κατανοήσουν όλοι ότι η συναισθηματική ευεξία είναι εξίσου απαραίτητη με τη σωματική, αν θέλουμε να λεγόμαστε «υγιή» άτομα. (. . .)


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Πέτρος Χατζόπουλος

Πέτρος Χατζόπουλος (Μεταφραστής)

Ο Πέτρος Χατζόπουλος γεννήθηκε στις 2 Ιανουαρίου του 1979. Η μαμά του, που γεννήθηκε στις 2 του Απρίλη -την ίδια μέρα με τον Χανς Κρίστιαν Άντερσεν- του διάβαζε πολλά παραμύθια. Έτσι τα αγάπησε. Κι όταν μεγάλωσε, αποφάσισε να γράψει κι εκείνος ένα. Γιατί το παιδί είναι ο κάθε φοβισμένος άνθρωπος, ο κάθε θλιμμένος, ο κάθε ένας που κουβαλά κάτι ευαίσθητο, κι εύθραυστο κι οξύθυμο, και δεν το αφήνει να πληγωθεί.

Windy Dryden (Συγγραφέας)

O Γουίντυ Ντράιντεν γεννήθηκε στο Λονδίνο το 1950. Έχει δουλέψει στους τομείς της ψυχοθεραπείας και της συμβουλευτικής ψυχολογίας πάνω από είκοσι πέντε χρόνια και έχει γράψει ή επιμεληθεί περισσότερα από εκατό βιβλία. Είναι καθηγητής Συμβουλευτικής Ψυχολογίας στο κολέγιο Γκόλντσμιθ του Πανεπιστημίου του Λονδίνου.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
128
Διαστάσεις:
11x17
Βάρος:
0.112 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση