Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Αποτίμηση επιχειρήσεων
(Θεωρία. Μεθοδολογία. Πρακτική)

Αποτίμηση επιχειρήσεων
Η αποτίμηση επιχειρήσεων αποτελεί μια από τις δυσκολότερες και πιο αμφισβητούμενες διαδικασίες και εργασίες της χρηματοοικονομικής, λογιστικής και διοικητικής επιστήμης. Το βιβλίο απαντά στα βασικότερα προβλήματα και ερωτήματα σχετικά με την ακολουθούμενη μεθοδολογία και δίνει πρακτικές λύσεις. Παράλληλα, δίνεται η απαιτούμενη θεωρητική χρηματοοικονομική και λογιστική υποστήριξη της διαδικασίας και μεθοδολογίας.
Σκοπός του βιβλίου αυτού δεν είναι η ακαδημαϊκή κάλυψη του γνωστικού αντικειμένου, αλλά η κατάθεση ενός πρακτικού οδηγού, η περιγραφή των σύγχρονων μεθοδολογιών, η ανάπτυξη της κρίσης του αναγνώστη για την επιλογή της κατάλληλης μεθοδολογίας, καθώς και η ανάπτυξη της δυνατότητας χρήσης των πληροφοριών που θα παραχθούν για τη λήψη αποφάσεων. Η επιλογή αυτή έγινε γιατί οι βασικές χρηματοοικονομικές θεωρίες και πρακτικές καλύπτονται εκτενώς από εξαιρετικά βιβλία, στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα, ενώ για την μεθοδολογική κάλυψη του γνωστικού πεδίου της αποτίμησης επιχειρήσεων και κυρίως της πρακτικής δεν υπάρχει διαθέσιμο (στην ελληνική γλώσσα) βιβλίο.

24χ17 εκ., 328 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 658 (Διοίκηση και οργάνωση ), 338.7 (Εταιρείες), 332 (Χρηματοοικονομική), 658.401 2 (Επιχειρηματικό σχέδιο)
ISBN: 978-960-343-795-6
ISBN (10ψήφιο): 960-343-795-6
Βάρος: 0.621 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2005
Γράψε τη δική σου κριτική
26.46
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

23.81
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Θεμιστοκλής Λαζαρίδης είναι οικονομολόγος με μεταπτυχιακές σπουδές στη διοίκηση επιχειρήσεων και υποψήφιος διδάκτωρ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Τμήμα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Ανάπτυξης). Έχει εργασθεί επό μια δεκαετία ως σύμβουλος επιχειρήσεων (έχει επιμεληθεί πολλά επιχειρηματικά σχέδια ή έχει συμμετάσχει στην εκπόνηση τους και έχει αναπτύξει αρκετά μεγάλή μελετητικής δραστηριότητα). Ακόμη διετέλεσε στέλεχος μεγάλης χρηματιστηριακής εταιρίας για 4 σχεδόν έτη. Τα τελευταία δύο χρόνια εργάζεται ως εργαστηριακός συνεργάτης του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας (Τμήμα Χρηματοοικονομικών Εφαρμογών), όπου μεταξύ άλλων διδάσκει και το μάθημα της αποτίμησης επιχειρήσεων.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.