Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στη χρήση νέων τεχνολογιών
(Το παράδειγμα των Κέντρων Στήριξης Επιμόρφωσης: Θεωρητική και εμπειρική προσέγγιση)
Συγγραφέας:   Ιωάννα Π. Παπαδανιήλ


Η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στη χρήση νέων τεχνολογιών
Η σειρά "Καινοτομίες στην εκπαίδευση" αποβλέπει να συμβάλει στη σθεναρή περιχάραξη του εκπαιδευτικού έργου και της διδακτικής πράξης των υποψηφίων και των υπηρετούντων διδασκόντων με δημοσιεύσεις σχετικών με την πραγμάτωση καινοτόμων θεμάτων. Η σειρά απευθύνεται σε όσους εμπλέκονται με τα εκπαιδευτικά δρώμενα.

Η εργασία πραγματεύεται το θέμα της επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών στις νέες τεχνολογίες και επικεντρώνεται στη έργο που διετέλεσαν τα Κέντρα Στήριξης Επιμόρφωσης. Στο πρώτο μέρος (θεωρητικό) γίνεται αναφορά στους πιθανούς τρόπους χρήσης των νέων τεχνολογιών στην εκπαίδευση και στα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που έχει η ενσωμάτωση τους στο χώρο της εκπαίδευσης. Αναλύεται το θέμα της κατάρτισης και της επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών στις νέες τεχνολογίες, εξετάζεται η θέση του εκπαιδευτικού σο σχολείο με τις νέες τεχνολογίες, εκτίθενται αποτελέσματα σχετικών ερευνών από τον ελληνικό χώρο και παρουσιάζονται τα Κέντρα Στήριξης Επιμόρφωσης. Στο δεύτερο μέρος (εμπειρικό) εκτίθενται η αφετηρία, ο στόχος, οι υποθέσεις και η μεθοδολογία της έρευνας, που αφορά στο έργο των Κέντρων Στήριξης Επιμόρφωσης από την πλευρά των επιμορφούμενων εκπαιδευτικών. Στη συνέχεια αναλύονται τα δεδομένα της έρευνας και παρουσιάζονται τα συμπεράσματα και οι τελικές παρατηρήσεις.

23χ15 εκ., 152 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: Καινοτομίες στην Εκπαίδευση
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 374 (Εκπαίδευση, Συνεχιζόμενη), 370.71 (Εκπαίδευση εκπαιδευτικών)
Άλλα πρόσωπα: Ελένη Ταρατόρη - Τσαλκατίδου (Υπεύθυνος Σειράς) , Δημήτρης Χ. Χατζηδήμου (Υπεύθυνος Σειράς) ,
ISBN: 978-960-343-823-6
ISBN (10ψήφιο): 960-343-823-5
Βάρος: 0.302 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2005
Γράψε τη δική σου κριτική
11.61
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

10.45
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Η Ιωάννα Παπαδανιήλ είναι πτυχιούχος του Τμήματος Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος με ειδίκευση στη Σχολική Παιδαγωγική του Τομέα Παιδαγωγικής της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.