Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Η μάθηση μέσω δικτύων Η/Υ και του κυβερνοχώρου
(Νέες μορφές διάδοσης της γνώσης)

Offer
Το βιβλίο αυτό είναι ένας πλήρης οδηγός για όσους ενδιαφέρονται να εφαρμόσουν μεθόδους ηλεκτρονικής μάθησης στην εκπαίδευση, στην κατάρτιση της επιχείρησης, ή στο σχολείο, και στόχος του είναι να βοηθήσει τον αναγνώστη στη σωστή εφαρμογή των στρατηγικών και των μεθόδων ηλεκτρονικής μάθησης. Αποτελείται από πέντε κεφάλαια στα οποία γίνεται ολοκληρωμένη παρουσίαση και ανάλυση των μεθόδων ηλεκτρονικής μάθησης.


Σημείωση: Πρόλογος: Γιώργος Α. Παπανδρέου

24χ17 εκ., 148 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 370 (Εκπαίδευση), 371.307 8 (Εκπαιδευτική τεχνολογία)
ISBN: 978-960-209-616-1
ISBN (10ψήφιο): 960-209-616-0
Βάρος: 0.302 κιλά
Εκδότης: Κλειδάριθμος
Έτος Κυκλοφορίας: 2004
Γράψε τη δική σου κριτική
11.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

8.25
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Γιάννης Βρέτταρος είναι πληροφορικός και ασχολείται με την "μετ εξ αποστάσεως εκπαίδευση". Είναι συνεργαζόμενος ερευνητής στο Εργαστήριο Πολυμέσων και Δικτυακών Εφαρμογών ΕΚΕΦΕ "Δημόκριτος" και συντονιστής ομάδων e-μάθησης. Πρώην υπεύθυνος στη γεν. γραμ. εκπαίδευσης ενηλίκων εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Επίσης είναι επιστημονικός συνεργάτης στο ΕΜΠ, στο ερευνητικό εργαστήριο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ΕΡΕΘΑ. Συμμετείχε σε πολλά βραβευμένα έργα e-learning με αρκετές δημοσιεύσεις. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής εκπαιδευτών ενηλίκων.

Η Νίκη Γιαννοπούλου είναι εκπαιδευτικός (Maitrise N.T. στην εκπαίδευση). Επιστημονικός συνεργάτης στο ΕΜΠ και στο Εργαστήριο Πολυμέσων και Δικτυακών Εφαρμογών ΕΚΕΦΕ "Δημόκριτος". Συμμετείχε σε πολλά έργα e-learning με αρκετές δημοσιεύσεις.

Ο Δημήτρης Κουρεμένος (M.Sc. Υπ. Διδάκτωρ Ε.Μ.Π.) είναι ειδικός επιστήμων στο Εργαστήριο Πολυμέσων και Δικτυακών Εφαρμογών ΕΚΕΦΕ "Δημόκριτος". Συμμετείχε σε πολλά έργα e-learning με αρκετές δημοσιεύσεις.

Ο Στέλιος Κουρεμένος, μηχανικός υπολογιστών (υποψήφιος διδάκτωρ Ε.Μ.Π.), είναι επιστημονικός συνεργάτης στο Εργαστήριο Πολυμέσων και Δικτυακών Εφαρμογών ΕΚΕΦΕ "Δημόκριτος". Συμμετείχε σε πολλά έργα e-learning με αρκετές δημοσιεύσεις.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.