Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Ασκήσεις μακροοικονομικής θεωρίας

Ασκήσεις μακροοικονομικής θεωρίας
Το βιβλίο αυτό των Ασκήσεων Μικροοικονομικής Θεωρίας προορίζεται για τους φοιτητές των Πανεπιστημιακών Οικονομικών Σχολών και ιδιαίτερα για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Πειραιώς.
Σκοπός του είναι να καλύψει ένα κενό που πράγματι υπήρχε στη διδασκαλία της Μικροικονομικής Θεωρίας. Το κενό αυτό αναφέρεται στην έλλειψη ενός κατάλληλου βιβλίου που θα βοηθήσει το φοιτητή αφενός να εξασκηθεί στη λύση ασκήσεων αναφερομένων στη Μικροοικονομική Θεωρία (οριακή μικροοικονομική θεωρία) και αφετέρου να κατανοήσει τη μεθοδολογία λύσεως των ασκήσεων αυτών.
Η διδασκαλία της Οικονομικής Θεωρίας θα πρέπει να συμπληρώνεται με τη λύση πρακτικών ασκήσεων που θα καλύπτουν όλα τα θέματα της θεωρίας.
[...]

24χ17 εκ., 459 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 339.07 (Μακροοικονομική - Σπουδή και διδασκαλία)
ISBN: 978-960-351-512-8
ISBN (10ψήφιο): 960-351-512-4
Βάρος: 0.86 κιλά
Εκδότης: Σταμούλη Α.Ε.
Έτος Κυκλοφορίας: 2008
Γράψε τη δική σου κριτική
35.67
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

32.10
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Παλαιολόγος, Γιάννης Μ.
Ο Γιάννης Παλαιολόγος είναι Αν. Καθηγητής στο Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά. Διδάσκει τα μαθήματα Μικροοικονομική Ι και ΙΙ, Ειδικά Θέματα Μικροοικονομικής, και Θεωρία Οικονομικής Πολιτικής. Επίσης, έχει διδάξει στο παρελθόν Μακροοικονομική Θεωρία. Είναι μέλος πολλών επιστημονικών εταιρειών και τακτικός συνεργάτης διεθνών περιοδικών. Είναι συγγραφέας πολλών άρθρων, μονογραφιών και τριών βιβλίων. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤ & Τ).

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.