Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Νέα μακροοικονομική και ορθολογικές επιχειρηματικές αποφάσεις
(θεωρητική και εφαρμοσμένη)
Συγγραφέας:   Γεώργιος Ι. Αγαπητός


Νέα μακροοικονομική και ορθολογικές επιχειρηματικές αποφάσεις
Το βιβλίο παρέχει σφαιρική γνώση του μακροοικονομικού γίγνεσθαι απαραίτητη και αναγκαία για όλους, καθώς το φορολογικό σύστημα, ο πληθωρισμός, η ανεργία, το χρηματιστήριο, η εισοδηματική πολιτική, τα δημοσιονομικά ελλείμματα και το συνταξιοδοτικό σύστημα επηρεάζουν άμεσα την οικονομική τους κατάσταση. Αποτελεί έναν πολύτιμο οδηγό κατανόησης του οικονομικού παγκοσμιοποιημένου περιβάλλοντος, με δεδομένο το γεγονός ότι η σωστή διαχείριση των πόρων του νοικοκυριού, της επιχείρησης ή του κράτους αποτελεί πλέον ζήτημα επιβίωσης.

25χ20 εκ., 641 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 339 (Μακροοικονομική), 658.401 2 (Επιχειρηματικό σχέδιο)
ISBN: 978-960-351-475-6
ISBN (10ψήφιο): 960-351-475-6
Βάρος: 1.635 κιλά
Εκδότης: Σταμούλη Α.Ε.
Έτος Κυκλοφορίας: 2006
Γράψε τη δική σου κριτική
56.05
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

50.45
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Αγαπητός, Γεώργιος Ι.
Ο Γεώργιος Αγαπητός γεννήθηκε στη Νάξο, όπου τελείωσε το Δημοτικό και το Γυμνάσιο. Είναι έγγαμος και πατέρας τριών παιδιών. Είναι καθηγητής στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ). Σπούδασε Οικονομικά στην ΑΣΟΕΕ και στο Πανεπιστήμιο του York της Αγγλίας (D.Phil) με ειδίκευση στα Δημόσια Οικονομικά. Τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην Αγγλία χρηματοδότησαν, με υποτροφία, ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) και το Κέντρο Οικονομικών Ερευνών και Προγραμματισμού (ΚΕΠΕ). Το Επιστημονικό του έργο καλύπτει κυρίως τους κλάδους της Δημόσιας Οικονομικής και της Ευρωπαϊκής Ενοποίησης. Είναι συγγραφέας πολλών εργασιών, άρθρων και μονογραφιών, που δημοσιεύθηκαν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει διατελέσει επιστημονικός Ερευνητής του Κέντρου Οικονομικών Ερευνών και Προγραμματισμού (1968-1987), Σύμβουλοςτων Υπουργών Οικονομικών (1978-1981 και 1989), Υπουργός Οικονομικών στην Υπηρεσιακή Κυβέρνηση Ι. Γρίβα (1989) και στην Οικουμενική Κυβέρνηση Ξ. Ζολώτα (1990), και Διευθυντής του Οικονομικού γραφείου του Πρωθυπουργού (1990-1992). Έχει διατελέσει επίσης μέλος του Δ.Σ. ΔΕΗ, αναπληρωτής Προέδρου του Δ.Σ. του Ωνασείου Καδιοχειρουργικού Κέντρου, μέλος του πρώτου Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου (1989) και καθηγητής στις Σχολές: Επιμόρφωσης των Εφοριακών υπαλλήλων, Δημόσιας Διοίκησης και Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας (1978-1981). Τέλος, είναι μέλος της Επιτροπής Υποτροφιών του Ιδρύματος Α. Σ. Ωνάσης, μέλος του Κολεγίου Επίτιμων Προέδρων Πατριαρχικής Αδελφότητος Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και του Σωματείου "Φίλοι της Βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας", τακτικό μέλος της Διοικούσης Επιτροπής Οικονομικών της Εκκλησίας της Ελλάδος και αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Οργανισμού Ανέγερσης του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης ΟΝΜΑ).

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.