Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Πλήρες εγχειρίδιο του QuarkXPress 5
Συγγραφέας:   Steve Bain


Πλήρες εγχειρίδιο του QuarkXPress 5
Μάθετε να χρησιμοποιείτε όλα τα χαρακτηριστικά και τις νέες βελτιώσεις του QuarkXPress 5 - ή πλουτίστε τις γνώσεις σας για τα υπάρχοντα εργαλεία - με την βοήθεια αυτού του περιεκτικού και πλήρους οδηγού. Αυτό το χρήσιμο εγχειρίδιο επεξηγεί σαφώς και τις βασικές λειτουργίες και τις πολύπλοκες τεχνικές έκδοσης του QuarkXPress 5. θα βρείτε ασκήσεις βήμα-βήμα, που θα μπορείτε να ακολουθήσετε με ευκολία, εύχρηστες συντομεύσεις πληκτρολογίου και μια ενότητα 8 έγχρωμων σελίδων που παρουσιάζει τις χρωματικές δυνατότητες του QuarkXPress - σχεδιασμένη για να σας δώσει οδηγίες, αλλά και ιδέες σχεδίασης και σελιδοποίησης, θα βρείτε επίσης ένα αναλυτικό γλωσσάριο για να εξηγήσετε κάποιους μη οικείους όρους. Αυτό το εγχειρίδιο είναι θαυμάσιο για τους αρχάριους, αλλά και τους μέσους χρήστες και αποτελεί την απόλυτη πηγή για το QuarkXPress 5.
-Επωφεληθείτε από την ανασκόπηση των βασικών στοιχείων του QuarkXPress - συμπεριλαμβανομένων οδηγιών για την εγκατάσταση και την χρήση του υλικού εκμάθησης.
-Μάθετε να χρησιμοποιείτε τα ισχυρά, νέα χαρακτηριστικά της έκδοσης 5 - επίπεδα, πίνακες και τις εντολές του νέου περιβάλλοντος και των μενού συντομεύσεων.
-Ανακαλύψτε τα μυστικά της δημιουργίας ιστοσελίδων με φόρμες, rollovers και συνδέσεις, και μάθετε να χειρίζεστε τις επιλογές εξαγωγής HTML.
-Δημιουργήστε ελκυστικές σελίδες και έγγραφα με ευκολία.
-Εφαρμόστε προχωρημένες τεχνικές και συνδυάστε κείμενο και εικόνες για ειδικά εφέ.
-Σχεδιάστε τα έγγραφα του QuarkXPress για χρήση στο Web και για εκτύπωση.
-Κατανοήστε τα ουσιαστικά της εργασίας με το χρώμα, συμπεριλαμβανομένων των διαχωρισμών, της διαχείρισης χρωμάτων και της εκτύπωσης.
-Χρησιμοποιήστε το QuarkXPress 5 και σε Macintosh και σε Windows.

24χ17 εκ., 773 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 005.3 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Προγράμματα)
Άλλα πρόσωπα: Χρυσούλα Α. Κουτρούμπα (Μεταφραστής)
ISBN: 978-960-512-327-7
ISBN (10ψήφιο): 960-512-327-4
Βάρος: 1.376 κιλά
Εκδότης: Γκιούρδας Μ.
Έτος Κυκλοφορίας: 2002
Γράψε τη δική σου κριτική
43.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

38.70
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

O Steve Bain εκτός του ότι είναι ένας διαπρεπής συγγραφέας, έχει κερδίσει και πολλά βραβεία ως σχεδιαστής εικόνων και γραφικών. Έχει εργαστεί σε διάφορα πεδία όπως πολυμέσα, εκτυπώσεις, σχεδίαση εκδόσεων, έκδοση πολυμέσων κλπ. Ο Steve ασχολείται με το CorelDRAW από τις αρχικές του εκδόσεις και οι γνώσεις που διαθέτει για το συγκεκριμένο λογισμικό είναι πάρα πολύ σημαντικές ειδικότερα για τους μηχανικούς του CorelDRAW και για τους διαχειριστές προϊόντων κυρίως για την ανάπτυξη γραφικών. Ο Steve έχει στο ενεργητικό του πάνω από 1000 άρθρα, τα οποία αναφέρονται σε εικόνες και γραφικά, σχεδίαση Web site, τεχνικές έκδοσης. Οι εργασίες του έχουν καταχωρηθεί σε διάφορα περιοδικά όπως CorelDRAW Journal, Corel Magazine, Corel User Magazine, Digital Publisher και Designer.com όπως επίσης και το Inside Illustrator και Inside QuarkXPress. Ο Steve είναι επίσης ο συγγραφέας του Special Edition Using CorelDRAW 9, Special Edition Using CorelDRAW 6, Looking good online, Fundemental Adobe Illustrator 7, Fundamental QuarkXPress 4 και CorelDRAW 8 Type Techniques.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.