Δυο μέρες μόνο
zoom in

Ο Άρης Βρεττός δεν έχει γίνει ακόμα συγγραφέας αλλά αυτή είναι η φιλοδοξία του. Η Σοφία δεν έχει γίνει ακόμα χορεύτρια όμως αυτή είναι η δική της φιλοδοξία. Αγαπιούνται. Δυο νέοι με τις ανησυχίες και τα όνειρα των σύγχρονων ανθρώπων. Αθήνα, Παρίσι, και πάλι Αθήνα: το σκηνικό της ζωής τους. Κάποια στιγμή η πραγματικότητα, με τις αναπότρεπτες προκλήσεις της, τους χωρίζει απότομα. Αλλά δυο νέοι άνθρωποι, σήμερα, αντίθετα με ό,τι λέγεται συνήθως, έχουν εμπιστοσύνη: στο μέλλον. Κάποια στιγμή, αρκούν δυο μέρες μόνο για να ξαναγυρίσει η ζωή εκεί που άρχισε. Αρκούν άραγε; (. . .)


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Χριστόφορος Παπακαλιάτης (Συγγραφέας)

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης γεννήθηκε στην Αθήνα. Από την ηλικία των 16 ετών αρχίζει να δουλεύει ως ηθοποιός. Το 1999 γράφει το πρώτο του σενάριο με τίτλο "Η ζωή μας μια βόλτα" που προβάλλεται από το κανάλι Mega. Ακολουθούν: "Να με προσέχεις" (2000), η τηλεταινία "Τρεις ευχές" (2002) και το "Κλείσε τα μάτια" (2002-2004). Το 2005 παρουσιάζει τη νέα του δουλειά από το Mega "Δύο μέρες μόνο", από την οποία είναι εμπνευσμένη η ιστορία του βιβλίου.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Χριστίνα Μπρέμπου

Χριστίνα Μπρέμπου (Συγγραφέας)

Η Χριστίνα Μπρέμπου γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε σχέδιο στην Ιταλία και στο Fashion Institute of Technology στη Νέα Υόρκη.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
271
Διαστάσεις:
21x13
Βάρος:
0.299 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση