Πόσο μ' αρέσουν οι καραμελίτσες
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Πόσο μ' αρέσουν οι καραμελίτσες

Εύη Μ. Μαυροματίδου

6.12€ -26% 4.53€

- Σας αρέσει να μασουλάτε μοσχομυρωδάτες καραμελίτσες βουτύρου;
- Τρελαίνεστε για κατακόκκινα μηλαράκια-γλειφιτζούρια και για βελούδινη κρέμα καραμελέ;
- Λιώνετε για παγωμένες γρανίτες από λεμόνι και για δροσερά μιλκ σέικ φράουλα;
Όλες αυτές οι λιχουδιές γίνονται ακόμα πιο απολαυστικές όταν φτιάχνονται με τα χεράκια μας!
Ελάτε λοιπόν να φτιάξουμε μαλακά ζυμαράκια με σταφιδούλες και βουτυράκι, να ζουλήξουμε ώριμες μπανάνες, να βουτήξουμε σε δροσερά μιλκ σέικ, να χτυπήσουμε κάτασπρες μαρέγκες μέχρι να αφρατέψουν,
να σκαρφαλώσουμε σε κορμούς σοκολάτας και πορτοκαλιού, να κατασκευάσουμε ουρανοξύστες από ντόνατ και πανύψηλους πύργους από ολοστρόγγυλα τρουφάκια και κεκάκια σοκολάτας.
Καλή επιτυχία και ακόμα καλύτερη όρεξη!


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Mark Weinstein

Mark Weinstein (Εικονογράφος)

O συγγραφέας και εικονογράφος Μαρκ Γουάινσταϊν γεννήθηκε στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ. Το 1997 ήρθε στην Ελλάδα. Έχουν εκδοθεί 18 βιβλία με δικά του κείμενα και εικόνες (πρωτότυπα χιουμοριστικά κείμενα, διασκευές κλασικών παραμυθιών, δραστηριότητες, κατασκευές), ενώ έχει εικονογραφήσει πάνω από 70 βιβλία άλλων συγγραφέων. Το προσωπικό του ιστολόγιο με δείγματα της δουλειάς του, είναι: http://markweinstein.wordpress.com.


Εύη Μ. Μαυροματίδου

Εύη Μ. Μαυροματίδου (Συγγραφέας)

Η Εύη Μαυροματίδου γεννήθηκε και ζει στη Θεσσαλονίκη. Έχει τελειώσει το τμήμα δασκάλων της Αγγλικής Γλώσσας στο British Council και για πολλά χρόνια εργάστηκε σε εταιρείες της Θεσσαλονίκης. Το 1992 έκανε την πρώτη της γνωριμία με την έμπνευση και ξεκίνησε να γράφει στίχους. Στην πορεία ακολούθησαν παιδικά ποιήματα, παραμύθια, σενάρια, αλλά και μια σχέση πάθους με τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική. "Η Λουλού και η έκρηξη του ηφαιστείου" είναι το πρώτο της παιδικό μυθιστόρημα και κυκλοφορεί παράλληλα με το "Σοκολατένιο ημερολόγιο της Λουλούς", ένα αλλιώτικο ημερολόγιο με 12 μαγικές, σοκολατένιες συνταγές, μία για κάθε μήνα του χρόνου (εκδόσεις Κέδρος). Επίσης εξέδωσε το βιβλίο ζαχαροπλαστικής για παιδιά... κάθε ηλικίας με τίτλο "Πόσο μ΄ αρέσουν οι καραμελίτσες!" και το βιβλίο μαγειρικής "Μέχρι να πεις κύμινο" με συνταγές γρήγορες που γίνονται το αργότερο μέσα σε 30 λεπτά. Επίσης έχει γράψει τα παιδικά μυθιστορήματα "Το λουλούδι που μιλούσε μόνο γαλλικά" και το "Ποιος είπε ότι ο πόλεμος είναι παιχνίδι;" (Εκδόσεις Κέδρος). Από τις εκδόσεις Καστανιώτη κυκλοφορεί το παραμύθι της "Έχεις γράμμα από τον Αϊ-Βασίλη".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
47
Διαστάσεις:
23x15
Βάρος:
0.138 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση