Οι αγάπες του Ζήση
zoom in
8.66€ -26% 6.41€
Ζωηρός και αγαπησιάρης ο Ζήσης, όπως είχε προβλέψει η θεία Ευανθία από τη μέρα της γέννησής του κιόλας. Μέσα από τις αγάπες του, που είναι πότε ένα ψαράκι, πότε ένα κουνελάκι, πότε ένα λουλούδι, πότε ένα μήλο, πότε ένα κοριτσάκι, ο Ζήσης, όπως και κάθε παιδί, ανακαλύπτει σιγά σιγά τον κόσμο... Μια ιστορία τρυφερή για τις αγάπες με τις οποίες όλοι μεγαλώνουμε. Στη σειρά "Χρωματιστές ιστορίες" περιλαμβάνονται σύντομα μυθιστορήματα για παιδιά που διαβάζουν μόνα τους. Τα βιβλία, χάρη στην έγχρωμη εικονογράφησή τους, διευκολύνουν τα παιδιά στη μετάβαση από το εικονογραφημένο παραμύθι στο μυθιστόρημα.
Μάγδα Πίκη

Μάγδα Πίκη (Συγγραφέας)

Η Μάγδα Πίκη γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε γαλλική φιλολογία και εργάστηκε στην ιδιωτική μέση εκπαίδευση μέχρι το 1984. Πέρα από το εκπαιδευτικό της έργο, ασχολήθηκε με τα προβλήματα της άνεργης γυναίκας και της άγαμης μητέρας. Το 1984 μέχρι το 1991 το υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας τής ανέθεσε τη δημιουργία και διοίκηση των Κοινωνικών Ξενώνων Ενηλίκων. Από το 1991 υπήρξε πρόεδρος της Εθελοντικής Δημοτικής Επιτροπής Υγείας και Κοινωνικής Υποστήριξης του Δήμου Ηλιούπολης. Το 2001 πρωτοστάτησε στην ίδρυση του Ομίλου Λογοτεχνών Ηλιούπολης, του οποίου εκλέγεται πρόεδρος.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Λάμπρος Κατσαντώνης

Λάμπρος Κατσαντώνης (Εικονογράφος)

Ο Λάμπρος Κατσαντώνης γεννήθηκε και ζει στο Αγρίνιο. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Γραφιστικής της ΑΚΤΟ. Από το 1998 ασχολείται με την εικονογράφηση παιδικών βιβλίων και τη δημιουργία έργων ζωγραφικής.


Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
59
Διαστάσεις:
21χ14
Βάρος:
0.163 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση