Το εγχειρίδιο του πρακτικού οραματιστή
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Το εγχειρίδιο του πρακτικού οραματιστή

Πως να βρείτε το χρόνο, το χρήμα και την ενέργεια για να ζήσετε τη ζωή που πραγματικά θέλετε

Paul Edwards

Sarah Edwards

18.76€ -10% 16.88€

(. . .) Στο `Εγχειρίδιο του Πρακτικού Οραματιστή`, οι επιτυχημένοι συγγραφείς Πολ και Σάρα Έντουαρντς, που ήταν από τους πρωτοπόρους στην ανάπτυξη του φαινομένου της `εργασίας στο σπίτι`, θα βάλουν τέλος σε όλες αυτές τις αμφιβολίες και θα σας δείξουν πώς να δημιουργήσετε τη ζωή που επιθυμείτε. Οι Έντουαρντς εξηγούν πώς να χρησιμοποιείτε τα έμφυτα κι ανεκμετάλλευτα δημιουργικά σας ταλέντα, που, μολονότι οι ίδιοι δεν τα αντιλαμβάνεστε, αυτά αποτελούν τα θεμέλια των ονείρων σας, έτσι ώστε να εκμεταλλευθείτε κάθε μέσο που έχετε διαθέσιμο, για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. (. . .)


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Φίλιππος Χατζηγεωργιάδης (Μεταφραστής)


Δήμητρα Παπουτσάκη (Επιμέλεια)


Paul Edwards

Paul Edwards (Συγγραφέας)

Ο Πολ μαζί με την Σάρα Έντουαρντς είναι επιτυχημένοι συγγραφείς βιβλίων μπεστ-σέλερ, όπως το κλασικό πλέον "Εργαζόμενοι από το σπίτι" ("Working from home"), ένα από τα πρώτα βιβλία σχετικά με τους επιχειρηματίες που εργάζονται από το σπίτι τους, το "Οι καλύτερες οικιακές επιχειρήσεις για τον 21ο αιώνα" ("Best home business from the 21st century"), το "Κερδίζοντας χρήματα στον κυβερνοχώρο" ("Making money in cyberspace") και το "Κάντε τις δουλειές να έρθουν σε εσάς" ("Getting business to come to you"). Προσφέρουν συμβουλές σε θέματα αυτοαπασχόλησης σε εκατομμύρια ανθρώπους μέσω των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών τους εκπομπών, των ιστοσελίδων τους στο Ίντερνετ και των δημοφιλών τους στηλών σε εφημερίδες και περιοδικά. Ζουν στο Πάιν Μάουντεν της Καλιφόρνιας.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Sarah Edwards

Sarah Edwards (Συγγραφέας)

H Σάρα μαζί με τον Πολ Έντουαρντς είναι επιτυχημένοι συγγραφείς βιβλίων μπεστ-σέλερ, όπως το κλασικό πλέον "Εργαζόμενοι από το σπίτι" ("Working from home"), ένα από τα πρώτα βιβλία σχετικά με τους επιχειρηματίες που εργάζονται από το σπίτι τους, το "Οι καλύτερες οικιακές επιχειρήσεις για τον 21ο αιώνα" ("Best home business from the 21st century"), το "Κερδίζοντας χρήματα στον κυβερνοχώρο" ("Making money in cyberspace") και το "Κάντε τις δουλειές να έρθουν σε εσάς" ("Getting business to come to you"). Προσφέρουν συμβουλές σε θέματα αυτοαπασχόλησης σε εκατομμύρια ανθρώπους μέσω των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών τους εκπομπών, των ιστοσελίδων τους στο Ίντερνετ και των δημοφιλών τους στηλών σε εφημερίδες και περιοδικά. Ζουν στο Πάιν Μάουντεν της Καλιφόρνιας.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Σέρρες
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
428
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.531 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση