Η επιχείρηση στη νέα εποχή
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η επιχείρηση στη νέα εποχή

Μιλούν οι κορυφαίου του μάνατζμεντ

Stuart Crainer

Des Dearlove

18.91€ -27% 13.80€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789602184240

  • Κατηγορίες:

    Πολιτική | Οικονομία

  • Έτος κυκλοφορίας

    2005

  • Εκδότης

    Κριτική

Στον επιχειρηματικό κόσμο, οι νέες ιδέες αλλάζουν το σχεδιασμό και την καθημερινή εταιρική λειτουργία. Ωστόσο, η πρακτική χρησιμότητα πολλών ιδεών είναι συζητήσιμη, καθώς η εφαρμογή τους είναι πιο δύσκολη από τη σύλληψή τους. Το βιβλίο αυτό είναι γεμάτο έμπνευση και στοιχεία επιχειρηματικής σοφίας. Πρόκειται για μια συναρπαστική συλλογή πρωτότυπων συνεντεύξεων που ξεδιπλώνει ένα πανόραμα επιχειρηματικών ιδεών και αποκρυσταλλώνει τις επιχειρησιακές θεωρίες μερικών από τους καλύτερους στοχαστές, όπως είναι οι: Charles Handy, Tony Buzan, Daniel Goleman, Philip Kotler, Peter Schwartz, Tom Stewart, Rosabeth Moss Kanter, Jonas Ridderstrale, Sumantra Ghoshal, Gary Hamel και πολλοί άλλοι. . . Διαλέξτε αυτές που σας ταιριάζουν περισσότερο και να θυμάστε ότι οι ιδέες δεν έχουν αξία αν δεν εφαρμοστούν.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Έφη Μαρκοζάνε (Μεταφραστής)


Γιάννης Ζηρίνης (Επιμέλεια)


Stuart Crainer

Stuart Crainer (Συγγραφέας)

Ο Stuart Crainer μαζί με τον Des Dearlove είναι ιδρυτές της Suntop Media (www.suntopmedia.com). Έχουν και οι δύο μία στήλη στο The Times, και είναι συνεργάτες συντάκτες του Strategy & Business και του Chief Executive. Ο Stuart και ο Des έχουν γράψει πολλά βιβλία, μεταξύ των οποίων, τα "The financial times handbook of management", "Gravy training", και "Generation entrepreneur". Τα βιβλία τους έχουν μεταφραστεί σε 20 γλώσσες. Στην Suntop Media, ο Stuart και ο Des προώθησαν την πρώτη ταξινόμηση που έγινε ποτέ των γκουρού του μάνατζμεντ, τον Thinkers 50 (www.thinkers50.com) και ανέπτυξαν τα πολύ επιτυχημένα Business Writing Masterclasses.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Des Dearlove

Des Dearlove (Συγγραφέας)

Ο Des Dearlove μαζί με τον Stuart Crainer είναι ιδρυτές της Suntop Media (www.suntopmedia.com). Έχουν και οι δύο μία στήλη στο The Times, και είναι συνεργάτες συντάκτες του Strategy & Business και του Chief Executive. Ο Des και ο Stuart έχουν γράψει πολλά βιβλία, μεταξύ των οποίων, τα "The financial times handbook of management", "Gravy training", και "Generation entrepreneur". Τα βιβλία τους έχουν μεταφραστεί σε 20 γλώσσες. Στην Suntop Media, ο Des και ο Stuart προώθησαν την πρώτη ταξινόμηση που έγινε ποτέ των γκουρού του μάνατζμεντ, τον Thinkers 50 (www.thinkers50.com) και ανέπτυξαν τα πολύ επιτυχημένα Business Writing Masterclasses.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
217
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.373 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση