Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Εφηρμοσμένη έρευνα marketing
Συγγραφέας:   Πέτρος Σ. Τομάρας


Εφηρμοσμένη έρευνα marketing
Το βιβλίο αυτό πραγματεύεται ένα από τα πιο σύνθετα και παράλληλα χρήσιμα θέματα στο χώρο της επιστήμης του Marketing, το οποίο δεν εντάσσεται στα εισαγωγικά θέματα του Marketing αλλά στα εξειδικευμένα. Με την ΄Ερευνα Marketing μπορεί κάποιος να αποδείξει ή να απορρίψει θεωρίες και υποθέσεις, καθώς και να προσεγγίσει στη διαχρονική τους πορεία διάφορα μεγέθη και τάσεις. Η Έρευνα Marketing είναι ένα σύνθετο αντικείμενο. Αυτός που ασχολείται με την Έρευνα Marketing πρέπει να έχει ένα ευρύ φάσμα γνώσεων από πολλά πεδία όπως: Marketing, Στατιστική, Πληροφορική, Ψυχολογία, Οικονομικά και Κοινωνιολογία. [...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)

Σημείωση: Κεντρική διάθεση: Πέτρος Τομάρας, τηλ: 210 4931846, fax: 210 4931846 & εκδόσεις "Σταμούλη Α.Ε.".

25χ20 εκ., 391 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 658.8 (Μάρκετινγκ)
ISBN: 978-960-90674-2-3
ISBN (10ψήφιο): 960-90674-2-5
Βάρος: 0.893 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2005
Γράψε τη δική σου κριτική
47.91
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

43.12
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Τομάρας, Πέτρος Σ.
Ο Πέτρος Τομάρας είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Μάρκετινγκ στο Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης (Μάρκετινγκ) του ΑΤΕΙ Αθήνας και έχει διατελέσει Προϊστάμενος του τμήματος. Επίσης είναι μέλος του Συνεργαζόμενου Εκπαιδευτικού Προσωπικού στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Έχει σπουδάσει οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας, μεταπτυχιακά στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) στο Roosevelt University, Chicago III. USA, και είναι κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος από το Πάντειο Πανεπιστήμιο της Αθήνας με θέμα, "Διερεύνηση της ηθικής συμπεριφοράς των καταναλωτών με τη μέθοδο Conjoint Analysis". Έχει διατελέσει Διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, Αντιπρόεδρος και μέλος Διοικητικού Συμβουλίου σε μεγάλους οργανισμούς και Σύμβουλος σε επιχειρήσεις. Έχει εργαστεί στον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), στο Πειραματικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης και Απασχόλησης (ΠΙΕΚΑ), στην Ελληνική Τράπεζα Βιομηχανικής Ανάπτυξης (ΕΤΒΑ), στο Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ) και στις εταιρίες Βιανίλ - Rolco ΑΕ και AC Nielsen Inc. Έχει υλοποιήσει: Δημοσκοπήσεις και έρευνες αγοράς, αξιολογήσεις προγραμμάτων, οικονομοτεχνικές μελέτες, εισηγήσεις σε επιμορφωτικά σεμινάρια και διδασκαλία σε διάφορους φορείς.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.