Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Έλεγχος ποιότητας στην ναυτιλιακή επιχείρηση και στο πλοίο

Έλεγχος ποιότητας στην ναυτιλιακή επιχείρηση και στο πλοίο
Το βιβλίο αυτό με τίτλο "Έλεγχος ποιότητας στην ναυτιλιακή επιχείρηση και στο πλοίο" ήταν το πρώτο που εκδόθηκε στην ελληνική βιβλιογραφία, από όσο γνωρίζουμε το έτος 1997.
Το θέμα της Ποιότητας στην Ναυτιλία δεν ήταν και πριν την έκδοση του βιβλίου αυτού εντελώς άγνωστο. Πολλές εταιρείες, κυρίως μεταφοράς πετρελαίου, είχαν θέσει ήδη προδιαγραφές ποιοτικής μεταφοράς από το 1985. Η ποιότητα της υπηρεσίας γενικά ήταν κάτι που καθυστέρησε συγκριτικά ν΄ αναπτυχθεί σε σχέση με την ποιότητα του προϊόντος. Τα θέματα των υπηρεσιών γενικά παρουσιάζουν μεγαλύτερα επιστημονικά προβλήματα λόγω κύρια, αλλά όχι μόνο, της άυλης φύσης των. [...] (από την εισαγωγή του βιβλίου)

24χ17 εκ., 460 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Αριθμός τόμου: 1
ISBN Set: 960-351-604-Χ
ISBN13 Set: 978-960-351-604-0
Ταξινόμιση DDC: 623.8 (Ναυτική τέχνη και επιστήμη), 658.562 (Ποιοτικός έλεγχος)
ISBN: 978-960-351-607-1
ISBN (10ψήφιο): 960-351-607-4
Βάρος: 0.957 κιλά
Εκδότης: Σταμούλη Α.Ε.
Έτος Κυκλοφορίας: 2005
Γράψε τη δική σου κριτική
35.67
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

32.10
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Κωνσταντίνος Γκιζιάκης είναι καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πειραιά στο Τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών. Έχει πτυχίο από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο (ΑΣΟΕΕ) και από το Πανεπιστήμιο της Αθήνας (Τμήμα Πολιτικών και Οικονομικών Σπουδών). Έχει Master από το Πανεπιστήμο του Kent της Αγγλίας και Διδακτορικό από το Πανεπιστήμιο Guildhall του Λονδίνου της Αγγλίας στη ναυτιλιακή επιστήμη. Έχει δημοσιεύσει ένα μεγάλο αριθμό από άρθρα σε διεθνή περιοδικά. Έχει εργασθεί ως ερευνητής σε Πανεπιστήμια της Αγγλίας. Έχει εργασθεί στον ιδιωτικό τομέα σαν financial controller/advisor, και Γενικός Διευθυντής. Έχει εργασθεί στον δημόσιο τομέα ως σύμβουλος στο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Πρόεδρος στο Ναυτικό Απομαχικό Ταμείο (ΝΑΤ). Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, του Royal Institute of Navigation και του International Association of Maritime Economists.

Γουλιέλμος, Αλέξανδρος Μ.
Ο Αλέξανδρος Γουλιέλμος έλαβε το διδακτορικό του δίπλωμα (Ph.D.) από το Βρετανικό Πανεπιστήμιο του Brunel. Εργάστηκε για την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, την τράπεζα American Express (ναυτιλιακές χρηματοδοτήσεις) και τα Ηνωμένα Ναυπηγεία Περάματος και Ιτέας. Επίσης για τα ναυπηγεία Αλιβερίου Α.Ε. και τον Όμιλο Εταιρειών Thenamaris Ships Management Inc. από το 1977, περιλαμβανομένης και της διοίκησης εταιρείας Ναυτιλιακών Ασφαλίσεων. Δίδαξε στην Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Πειραιώς σας Ειδικός Επιστήμονας για δύο με τρία χρόνια. Το 1992 επανήλθε στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς σαν αναπληρωτής καθηγητής και το 1998 εξελέγη καθηγητής για το γνωστικό αντικείμενο των θαλάσσιων και παράκτιων βιομηχανιών. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα είναι στη διοίκηση και οργάνωση των ναυτιλιακών επιχειρήσεων, στη ναυτιλιακή πολιτική, στη ναυτιλιακή χρηματοδότηση, στην ακτοπλοΐα και στην οικονομική των ναυπηγείων. Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε διάφορα περιοδικά και από το 1991 έχει εκδώσει 7 συνολικά βιβλία και τέσσερεις μονογραφίες. Βιβλία: 1. Management ναυτιλιακών επιχειρήσεων 1993, 2. Διοίκηση και οργάνωση ναυτιλιακών επιχειρήσεων 1994, 3. Διοίκηση παράκτιων και θαλάσσιων βιομηχανιών 1997, 4. Management ναυτιλιακών επιχειρήσεων 1996 2η εκδ. κ.ά.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.